Медичний кабінет для дорослих, де в одному місці можна отримати консультацію, дообстеження, лікування і супровід. Тут уважно ставляться до кожного пацієнта, пояснюють зрозуміло, без зайвих призначень, і залишаються поруч на кожному етапі шляху до кращого самопочуття
Ласкаво просимо в нашу косметологічну клініку, де краса і здоров’я вашої шкіри є нашим пріоритетом. За допомогою передових технологій, включаючи лазерні процедури, ми допомагаємо вам розкрити природну красу та молодість. Наші послуги охоплюють широкий спектр косметичних процедур: від професійних пілінгів і чисток до ін’єкцій і дерматологічних лікувань. Ми тут, щоб допомогти вам відчувати себе чудово та виглядати неймовірно!
access_time_filled пн - нд : 10:00 - 20:00
вул. Предславинська, 57, офіс 149, поверх 2 кабінет 1на карті
КардіоЕксперт - приватна кардіологічна клініка в Києві. Спеціалізуємося на діагностиці та лікуванні серцево-судинних захворювань: експертне УЗД серця, консультація кардіолога (PhD), Холтер-моніторинг та інші діагностичні методи для якісної діагностики захворювань серця та судин. Багаторічний досвід в лікуванні кардіохірургічних пацієнтів.
«LUKA Dental Clinic» — це сучасна стоматологічна клініка повного циклу, яка спеціалізується на комплексному відновленні здоров’я та естетики усмішки. Тут поєднуються доказова медицина, передові технології та команда вузькопрофільних спеціалістів, що дозволяє вирішувати навіть найскладніші клінічні випадки.
Клініка має високий рівень експертності у тотальній реабілітації пацієнтів — від лікування та збереження зубів до імплантації та повного протезування. Завдяки цьому «LUKA Dental Clinic» виступає як референсна стоматологія, куди направляють пацієнтів інші лікарі.
Назва клініки пов’язана з постаттю святителя Луки — видатного хірурга та вченого, чия філософія чесної та професійної допомоги людям стала основою роботи всієї команди. Під керівництвом головного лікаря Івана Дмитрука лікарі клініки щодня реалізують цей принцип у кожному клінічному випадку.
Центр апаратної подології та естетики «Твій подолог» - це сучасний центр апаратної подології та естетики, де поєднані медичний підхід і професійна турбота про красу та здоров’я ваших ніжок.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 20:00
вул. Новгород-Сіверська, 3на карті
Солом'янський м.Політехнічний інститут м.Вокзальна м.Університет
Aviv Medical — сучасний центр ізраїльської медицини в Києві. Ми поєднуємо передові технології Ізраїлю з індивідуальним підходом до кожного пацієнта. Наші пріоритети: висока точність діагностики, інноваційне лікування та напрямок збереження фертильності «Діти майбутнього». Європейський сервіс та досвідчені лікарі для вашого здоров’я
Сучасний медичний центр з досвідченими експертами в сфері дерматовенерології та трихології. Має зручну локацію, доступний прайс та онлайн-запис за 1 хвилину.
Сучасна клініка психіатрії, психотерапії, наркології та психосоматичного здоров’я. Спеціалізується на лікуванні алкогольної, наркотичної та ігрової залежності, депресивних розладів, аутоагресивної поведінки, булімії, психічних і психосоматичних станів. Клініка надає психологічну допомогу, психіатричний супровід, детоксикацію, реабілітацію, фізіотерапевтичні процедури та комплексне лікування із застосуванням сучасних методів терапії. Індивідуальний підхід, конфіденційність та професійна підтримка на кожному етапі одужання.
Ми — сучасна стоматологія в Києві, що надає повний спектр послуг для всієї родини. Спеціалізуємося на безболісному лікуванні, професійній гігієні, естетичній реставрації, протезуванні та імплантації. Наші лікарі використовують сучасне обладнання та сертифіковані матеріали, забезпечуючи комфорт, індивідуальний підхід і якісне лікування для здорової посмішки.