Лабораторній діагностиці клініки в Києві (95)

Дивитись лікарів Києва
За кількістю відгуків
За назвою
Янченко Клініка
13відгуків
Янченко Клініка — це багатопрофільна клініка, що надає якісні медичні послуги амбулаторно–поліклінічного характеру дорослим та дітям більше ніж 20 направленням. В клініці проводяться лабораторні та інструментальні дослідження (аналізи, УЗД, ЕКГ), мембранний плазмаферез, PRP-терапія (плазмоліфтінг) та ін.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 17:00
вул. Рижська, 73гна карті
Шевченківський м.Сирець м.Дорогожичі
Амбулаторія Шанс

Амбулаторія Шанс

Амбулаторія
9відгуків
Амбулаторія «Шанс» займається наданням експертних лікарських послуг в дерматовенерологічної, акушерсько-гінекологічної, андролого-урологічної і репродуктологічної сферах. На базі амбулаторії «Шанс» працює власна лабораторія, завдяки чому можливо швидко і ефективно здійснювати необхідну для призначення результативного лікування діагностику.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Кіквідзе, 18ана карті
Печерський м.Звіринецька
ЛЕВОБЕРЕЖНЫЙ ЦЕНТР ПРОКТОЛОГИИ
8відгуків
Медичний центр «МСК» піклується про кожного. Дитина або дорослий, людина похилого віку або підліток: кожен отримає розгорнуті відповіді на питання про своє здоров'я, поради по його зміцненню та збереженню
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Ентузіастів, 49на карті
Дарницький м.Лівобережна
Медичний центр «Альфа-Віта»
321відгук
«Альфа-Вита» — сеть современных многопрофильных медицинских центров. Центральная клиника начала свою деятельность в 2002 году и смогла завоевать доверие и любовь тысячи пациентов. За многолетнюю историю успешной работы медицинского центра, свое здоровье клинике доверили более 52 000 пациентов. Основными направлениями деятельности центра «Альфа-Вита» являются: гинекология, эндокринология, неврология, диетология, флебология, маммология, урология, отоларингология (ЛОР), дерматовенерология, УЗД и др.
add_box Акушерство Гінекологія Дерматологія Дієтологія Кардіологія Мамологія ... ще
Оплата карткою
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 10:00 - 18:00
пер. Нестеровский, 13/19 на карті
Шевченківський м.Лук'янівська м.Золоті ворота м.Контрактова площа
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гастроентерологія Гінекологія Косметологія Мамологія Неврологія Оториноларингологія ... ще
ул. Драгоманова, 2Бна карті
Дарницький м.Позняки
Клініка вашої сімейної  медицини  Family Clinic
«Клініка вашої сімейної медицини» працює в 15 найпопулярніших напрямках: дерматологія, гінекологія, неврологія, педіатрія, алергологія, косметологія та ін. Відвідувачі можуть замовити послуги УЗ-діагностики та лабораторні дослідження. В Family Clinic працюють досвідчені фахівці. Діагностика оснащена сучасним професійним обладнанням, яке дозволяє отримати результати в найкоротші терміни.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 22:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Підвисоцького, 19на карті
Печерський м.Печерська м.Звіринецька
Мерілайф

Мерілайф

Медичний центр
54відгуки
Оплата карткою
Медичний центр «Мерілайф» - це амбулаторно-поліклінічний центр широкого профілю. У ньому працює команда професіоналів, яка використовує найсучасніше обладнання (лікувально-діагностичне). У клініці приймають такі лікарі: терапевт, уролог, гінеколог, флеболог, проктолог, УЗД-діагност, дерматовенеролог, ортопед-травматолог, гастроентеролог, ендокринолог, отоларинголог. Девіз центру «Мерілайф»: «Турбота про здоров'я!»
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Богдана Хмельницького, 16-22на карті
Шевченківський м.Золоті ворота
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» виконавчого органу Київської міської ради
Генератор в клініці Паркінг
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» є установою вищої акредитаційної категорії вторинної ланки амбулаторної медичної допомоги, який отримав сертифікат системи управління якістю ДСТУ ISO 9001 діє до: 2015 (ISO 9001: 2015-го, IDT). Медичний заклад обладнано сучасною високотехнологічною апаратурою для усіх потреб населення у висококваліфікованій, доступній та своєчасно лікувально-консультативній допомозі
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Юрія Кондратюка, 6на карті
Оболонський м.Мінська
Кафедра сучасної медицини
Клініка «Кафедра сучасної медицини» - це багатопрофільний медичний центр із сучасним обладнанням і провідними фахівцями. Основною спеціалізацією закладу є оториноларингологія, ефективне лікування ЛОР-органів. Прийом ведуть спеціалісти вищої категорії, професора і доктора медичних наук в області оториноларингології, сурдології, фоніатрії, аудіології. Крім основної спеціалізації медичний центр надає широкий спектр послуг інших галузей медицини - неврологія, вертебрологія, кардіологія, сімейна медицина, а також усі види лабораторних досліджень
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : 9:00 - 14:00
вул. Степана Руданського, 3ана карті
Святошинський м.Берестейська
«Хомо Медіка», медичний центр
2.6
1відгук
Медичний центр «Хомо Медика» — об'єднання професіоналів високого рівня, які добре відомі в медичних колах і серед вдячних пацієнтів. Зручне розташування біля м. Позняки, комфортні умови і сучасне обладнання.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 14:00
вул. Б. Гмирі, 9-Вна карті
Дарницький м.Позняки
Центральна районна поліклініка Печерського району
«Центральна районна поліклініка Печерського району Києва» надає своїм пацієнтам досить широкий перелік лікувально-діагностичних послуг при використанні спеціального обладнання: ЕКГ, УЗД, рентгену і лабораторної діагностики. Застосовувані технології і кваліфікація лікарів і забезпечують поліклініці точність медичного обслуговування та високу якість
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Підвисоцького, 13на карті
Печерський м.Звіринецька
chevron_left
Показати ще 5 Клінікиautorenew
9 10