Лабораторній діагностиці клініки в Києві (96)

Дивитись лікарів Києва
За кількістю відгуків
За назвою
«Vclinic Health&Beauty», медичний центр
26відгуків
Сучасна клініка алергології, клінічної імунології та дерматокосметології, надає послуги висококваліфікованих спеціалістів для дорослих та дітей по персоналізованій діагностиці, лікуванню та профілактиці імунозалежних станів та хворо, послуги масажистів.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вулиця Клінічна, будинок 23/25, офіс 22на карті
Солом'янський
Янченко Клініка
13відгуків
Янченко Клініка — це багатопрофільна клініка, що надає якісні медичні послуги амбулаторно–поліклінічного характеру дорослим та дітям більше ніж 20 направленням. В клініці проводяться лабораторні та інструментальні дослідження (аналізи, УЗД, ЕКГ), мембранний плазмаферез, PRP-терапія (плазмоліфтінг) та ін.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб - нд : 9:00 - 17:00
вул. Рижська, 73гна карті
Шевченківський м.Сирець м.Дорогожичі
Амбулаторія Шанс

Амбулаторія Шанс

Амбулаторія
9відгуків
Амбулаторія «Шанс» займається наданням експертних лікарських послуг в дерматовенерологічної, акушерсько-гінекологічної, андролого-урологічної і репродуктологічної сферах. На базі амбулаторії «Шанс» працює власна лабораторія, завдяки чому можливо швидко і ефективно здійснювати необхідну для призначення результативного лікування діагностику.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Кіквідзе, 18ана карті
Печерський м.Звіринецька
ЛЕВОБЕРЕЖНЫЙ ЦЕНТР ПРОКТОЛОГИИ
8відгуків
Медичний центр «МСК» піклується про кожного. Дитина або дорослий, людина похилого віку або підліток: кожен отримає розгорнуті відповіді на питання про своє здоров'я, поради по його зміцненню та збереженню
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 15:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Ентузіастів, 49на карті
Дарницький м.Лівобережна
Медичний центр «Альфа-Віта»
321відгук
«Альфа-Вита» — сеть современных многопрофильных медицинских центров. Центральная клиника начала свою деятельность в 2002 году и смогла завоевать доверие и любовь тысячи пациентов. За многолетнюю историю успешной работы медицинского центра, свое здоровье клинике доверили более 52 000 пациентов. Основными направлениями деятельности центра «Альфа-Вита» являются: гинекология, эндокринология, неврология, диетология, флебология, маммология, урология, отоларингология (ЛОР), дерматовенерология, УЗД и др.
add_box Акушерство Гінекологія Дерматологія Дієтологія Кардіологія Мамологія ... ще
Оплата карткою
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 10:00 - 18:00
пер. Нестеровский, 13/19 на карті
Шевченківський м.Лук'янівська м.Золоті ворота м.Контрактова площа
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
add_box Гастроентерологія Гінекологія Косметологія Мамологія Неврологія Оториноларингологія ... ще
ул. Драгоманова, 2Бна карті
Дарницький м.Позняки
Клініка вашої сімейної  медицини  Family Clinic
«Клініка вашої сімейної медицини» працює в 15 найпопулярніших напрямках: дерматологія, гінекологія, неврологія, педіатрія, алергологія, косметологія та ін. Відвідувачі можуть замовити послуги УЗ-діагностики та лабораторні дослідження. В Family Clinic працюють досвідчені фахівці. Діагностика оснащена сучасним професійним обладнанням, яке дозволяє отримати результати в найкоротші терміни.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 22:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Підвисоцького, 19на карті
Печерський м.Печерська м.Звіринецька
Мерілайф

Мерілайф

Медичний центр
54відгуки
Оплата карткою
Медичний центр «Мерілайф» - це амбулаторно-поліклінічний центр широкого профілю. У ньому працює команда професіоналів, яка використовує найсучасніше обладнання (лікувально-діагностичне). У клініці приймають такі лікарі: терапевт, уролог, гінеколог, флеболог, проктолог, УЗД-діагност, дерматовенеролог, ортопед-травматолог, гастроентеролог, ендокринолог, отоларинголог. Девіз центру «Мерілайф»: «Турбота про здоров'я!»
access_time_filled пн - нд : 8:00 - 20:00
вул. Богдана Хмельницького, 16-22на карті
Шевченківський м.Золоті ворота
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» виконавчого органу Київської міської ради
Генератор в клініці Паркінг
КНП «Київський міський консультативно-діагностичний центр» є установою вищої акредитаційної категорії вторинної ланки амбулаторної медичної допомоги, який отримав сертифікат системи управління якістю ДСТУ ISO 9001 діє до: 2015 (ISO 9001: 2015-го, IDT). Медичний заклад обладнано сучасною високотехнологічною апаратурою для усіх потреб населення у висококваліфікованій, доступній та своєчасно лікувально-консультативній допомозі
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 19:00 access_time_filled сб : 9:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Юрія Кондратюка, 6на карті
Оболонський м.Мінська
Кафедра сучасної медицини
Клініка «Кафедра сучасної медицини» - це багатопрофільний медичний центр із сучасним обладнанням і провідними фахівцями. Основною спеціалізацією закладу є оториноларингологія, ефективне лікування ЛОР-органів. Прийом ведуть спеціалісти вищої категорії, професора і доктора медичних наук в області оториноларингології, сурдології, фоніатрії, аудіології. Крім основної спеціалізації медичний центр надає широкий спектр послуг інших галузей медицини - неврологія, вертебрологія, кардіологія, сімейна медицина, а також усі види лабораторних досліджень
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 21:00 access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled нд : 9:00 - 14:00
вул. Степана Руданського, 3ана карті
Святошинський м.Берестейська
«Хомо Медіка», медичний центр
2.6
1відгук
Медичний центр «Хомо Медика» — об'єднання професіоналів високого рівня, які добре відомі в медичних колах і серед вдячних пацієнтів. Зручне розташування біля м. Позняки, комфортні умови і сучасне обладнання.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 14:00
вул. Б. Гмирі, 9-Вна карті
Дарницький м.Позняки
chevron_left
Показати ще 6 Клінікиautorenew
9 10