Приватні клініки Харкова в районі Салтівський (26)

Дивитись лікарів Харкова
Високий рейтинг
Тільки з онлайн-розкладом
За рейтингом
За кількістю відгуків
За назвою
Центр стоматологічного туризму МКС
add_box Стоматологія ... ще
У медичному центрі стоматологічного туризму «МКС» надають повний спектр послуг стоматологічного профілю. У стінах центру проводять як протезування, імплантацію, лікування, видалення зубів, так і відбілювання зубів за допомогою лазера, лікувально-відновлювальні процедури на яснах, естетичні реставрації, spa-процедури в ротовій порожнині, виправлення прикусу у дорослих, дітей.
access_time_filled сб : 9:00 - 16:00 access_time_filled пн : вихідний access_time_filled вт : вихідний access_time_filled ср : вихідний access_time_filled чт : вихідний access_time_filled пт : вихідний access_time_filled нд : вихідний
пров. Байкальський, 2на карті
Дентал Клінік

Дентал Клінік

Wi-Fi зона
Сімейна стоматологічна клініка «Dental Clinic» ще у 2000 році отримала ліцензію МОЗ України. У ній надають ортопедичні, рентгенологічні, терапевтичні та ортодонтичні стоматологічні послуги. Головною метою є зробити все так, щоб після лікування кожен міг з упевненістю радити клініку своїм знайомим.
access_time_filled пн - нд : 9:00 - 18:00
вул. Академіка Павлова, 140Ана карті
Салтівський м.Студентська
Медичний центр «Вікторія»
add_box Гастроентерологія Дерматологія Дієтологія Неврологія Нефрологія Проктологія ... ще
Паркінг
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 16:00 access_time_filled сб : 8:00 - 13:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т Героїв Харкова, 275на карті
Салтівський м.Тракторний завод
Стоматологія «Посмішка»

Стоматологія «Посмішка»

add_box Стоматологія ... ще
«УСМІШКА» — це стоматологічна клініка, яка доступна для дорослих і дітей. У центрі можуть допомогти встановити брекет-систему, зробити якісну реставрацію, відбілити зуби і ще запропонувати багато інших стоматологічних послуг
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Гарібальді, 4на карті
Стоматологія «DentalClinic89»

Стоматологія «DentalClinic89»

add_box Ортопедія Стоматологія ... ще
«DentalClinic89» — це стоматологічна клініка, у якій надають сучасну медичну допомогу. У центрі працюють кваліфіковані фахівці. У своїй роботі застосовують сертифіковане обладнання нового покоління
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : вихідний
пр-т. Московський, 89на карті
В даний момент запис в клініку через наш сервіс не ведеться
Приватний кабінет онколога-хірурга Селезньова М. А.
add_box Онкологія Хірургія ... ще
Селезньов Михайло Анатолійович – хірург-онколог вищої категорії, кандидат медичних наук, асистент кафедри загальної хірургії, автор низки наукових публікацій у спеціалізованих виданнях. Приватний кабінет професора Селезньова М.А. спеціалізується на малоінвазивній лапароскопічній хірургії. Звернувшись сюди, пацієнт отримає не лише докладну інформацію про стан свого здоров'я, а й повний комплекс необхідної хірургічної допомоги, а також тактовні та ефективні рекомендації.
access_time_filled пн - сб : 8:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
пр. Московський, 195на карті