Приватні клініки Івано-Франківська в районі Старе місто (26)

Дивитись лікарів Івано-Франківська

Лікувальний діагностичний центр
29відгуків
add_box Офтальмологія ... ще
Генератор в клініці Паркінг Дитяча кімната Оплата карткою Wi-Fi зона
Спеціалізований лікувально-діагностичний медичний центр «Дитячий Зір» надає послуги висококваліфікованих лікарів-офтальмологів, повне діагностичне обстеження за допомогою сучасного обладнання та розробку індивідуальної програми лікування для кожної дитини
access_time_filled пн - пт : 10:00 - 18:00 access_time_filled сб : 10:00 - 16:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Дністровська 16А (ТЦ «Горизонт», 3-й поверх)на карті
БРАСС. Здорова шкіра
28відгуків
add_box Венерологія Гінекологія Дерматологія Дієтологія Косметологія Педіатрія ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Завдання клініки косметології «БРАСС. Здорова шкіра» – комплексно вирішувати різні проблеми зовнішності. Ці проблеми можуть стосуватися як обличчя, так і тіла, як фізичного самопочуття, та і відчуття впевненості в своїй зовнішності. Тут безпечно, тут кваліфікований медичний персонал, тут ефективно вирішують Ваші задачі, тут анонімно та комфортно
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 21:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Січових Стрільців 28, ІІ поверхна карті
Обласна Клінічна Лікарня
4.8
3відгуки
add_box Флебологія ... ще
Обласна клінічна лікарня надає вузькоспеціалізовані консультативні і стаціонарні медичні послуги за 35 напрямками, маючи у своєму розпорядженні високотехнологічну базу. Медичний заклад, заснований у 1949 році, на сьогодні вважається базовою координаційною установою впровадження та розвитку прогресивних медичних технологій. Клініка служить науково-практичною базою для кафедр коледжу, медичного університету. Лікарня нараховує 374 лікарів, більшість з яких - спеціалісти вищої, першої кваліфікаційної категорії, 6 нагороджені званням «Заслужений лікар України», 22 – кандидати медичних наук
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 21:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Федьковича, 91на карті
Лікувально-діагностичний центр Святого Луки

Лікувально-діагностичний центр Святого Луки

Лікувальний діагностичний центр
add_box Акушерство Гастроентерологія Гінекологія Кардіологія Неврологія Оториноларингологія ... ще
«Лікувально-діагностичний центр Святого Луки» – це багатопрофільна медична установа, в якій понад усе цінується здоров'я пацієнтів. Відносно молодий центр уже заслужив репутацію закладу з найвищим рівнем сервісу, доступності лікування. Лікарі медичного центру – спеціалісти, що володіють значним досвідом у терапії пацієнтів з захворюваннями нервової, серцево-судинної, дихальної, ендокринної та інших систем. Прогресивне обладнання робить центр Святого Луки одним із найкращих медичних закладів у наданні сучасної медичної допомоги.
access_time_filled пн - пт : 9:00 - 18:00 access_time_filled сб : вихідний access_time_filled нд : вихідний
вул. Гарбарська, 22на карті
Медичний центр лікаря Бубновського
add_box Реабілітологія Кінезітерапія ... ще
Медичний центр лікаря Бубновського в Івано-Франківську є одним з більш ніж 110 медичних філіалів, розташованих у різних країнах і практикуючих методику лікаря медичних наук - професора Сергія Михайловича Бубновського. Головний напрямок роботи центру ‒ немекаментозне, безопераційне лікування патологій суглобів і хребта, реабілітація після ДТП, травм, переломів, корекція здоров'я жінок під час вагітності.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 20:00 access_time_filled сб : 8:00 - 18:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Галицька, 41Бна карті
СВОБОДА в Івано-Франківську
add_box Наркологія Психіатрія ... ще
Наркологічний центр «СВОБОДА» допоможе Вам і вашій родині впоратися з такою хворобою як наркоманія і алкоголізм. У центрі надають допомогу кваліфіковані фахівці. Можливий виїзд додому лікарів наркологів. Суворо анонімно
access_time_filled пн - нд : Цілодобово
вул. Євгена Коновальця, 13Ана карті