Здорові ніжки, подологічний центр на Вишневецького

Здорові ніжки, подологічний центр на Вишневецького

Медичний центр
add_box Подологія ... ще
Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр подології «Здорові ніжки» у Запоріжжі — це професійний догляд за вашими стопами. Спеціалізуємося на лікуванні врослого нігтя, видаленні мозолів та грибкових уражень. Пропонуємо медичний педикюр і консультації для діабетиків. Гарантуємо стерильність, безпеку та легку ходу для кожного клієнта!
access_time_filled пн - сб : 9:00 - 20:00 access_time_filled нд : 9:00 - 18:00
вул. Вишневецького, 40на карті
Дніпровський
0.0
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Центр подології «Здорові ніжки» — професійна турбота про здоров’я та естетику ваших стоп у Запоріжжі.

Ми — сучасний спеціалізований центр, що об’єднує високий рівень сервісу з медичною точністю. Наша місія — не просто приховати проблему, а знайти її причину та повернути вам легкість кожного кроку.

Чому обирають нас?

Головна перевага центру — комплексний медичний підхід. Ми тісно співпрацюємо з провідною професійною лабораторією, що дозволяє оперативно та точно проводити забір біоматеріалу на грибкові інфекції (мікози) та інші патогени. Вам не потрібно витрачати час на пошуки лабораторії — діагностика відбувається на місці.

Для вирішення складних випадків ми залучаємо лікарів вузького профілю:

• Дерматологів — для лікування складних уражень шкіри;
  • Хірургів та ортопедів — для корекції деформацій стопи та складних випадків вростання нігтів;
  • Масажистів-реабілітологів — для відновлення тонусу та здоров'я ніг.

Наші ключові послуги:

• Медичний педикюр: професійна обробка стопи при гіперкератозі, тріщинах та змозолілостях.
  • Подологія: лікування врослого нігтя (корекційні системи, скоби, пластини), видалення бородавок та натоптишів.
  • Грибкові захворювання: зачистка нігтьових пластин та супровід лікування.
  • Діабетична стопа: дбайливий та безпечний догляд за пацієнтами з цукровим діабетом.

Безпека та комфорт:

Ми гарантуємо 100% стерильність. Використовується трирівнева система дезінфекції та стерилізації інструменту згідно з медичними протоколами.

Перевірені відгуки про клініку
Філії мережі