Київ
Центр зору «LITERA»

Центр зору «LITERA»

Медичний центр
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
Центр Зору LITERA - це сучасний офтальмологічний центр для дорослих та дітей, в якому потурбуються про ваш зір. Якісна діагностика дозволяє попередити та завчано виявити офтальмологічні захворювання на початкових стадіях. Ми пропонуємо широкий спектр офтальмологічних послуг та оптичних товарів. Гарантуємо індивідуальний підхід до кожного клієнта та якісне обслуговування. Медичний центр надає наступні послуги: діагностика зору для дорослих діагностика зору дітей; лікування запальних та алергічних захворюваню; невідкладна офтальмологічна допомога, видалення сторонніх тіл з ока; підбір окулярів, підбір м’яких контактних лінз, Підбір ортокератологічних лінз. Виготовлення окулярів будь якого дизайну та складності.
access_time_filled пн - сб : 10:00 - 19:00 access_time_filled нд : вихідний
вул. Харківське шосе, 49на карті
Дарницький м.Харківська м.Позняки
0.0
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків

Центр Зору LITERA -це сучасний офтальмологічний центр для дорослих та дітей, в якому потурбуються про ваш зір. Це бездоганний медичний сервіс за доступними цінами, висока кваліфікація лікарів, використання новітнього обладнання та європейських доказових протоколів лікування.
Наш цент зору створений для того, щоб вчасно діагностувати, попередити та виявити захворювання очей, допомогти кожному клієнту знайти індивідуальне рішення для своїх потреб.

Ми пропонуємо широкий спектр офтальмологічних послуг та оптичних товарів.
Медичний центр надає наступні послуги:

1. Діагностика зору для дорослих;
  2. Діагностика зору та консультація дитячого офтальмолога;
  3. Лікування запальних та алергічних захворювань очей;
  4. Невідкладна офтальмологічна допомога;
  5. Видалення стороннього тіла з ока;
  6. Підбір окулярів будь якої складності;
  7. Підбір м’яких контактних лінз та контактних лінз індивідуального дизайну та спеціального призначення;
  8. Підбір ортокератологічних нічних лінз.
  9. Широкий вибір якісних оправ;
  10. Швидке виготовлення окулярів будь якої складності та дизайну.

В нашому центрі зору також є оптичний салон, в якому ви зможете знайти широкий асортимент якісних оптичних оправ та оптичних лінз будь якого дизайну та цінового сегменту, великий вибір сонячних окулярів та контактних лінз.
Ми прагнемо допомогти всім хто потребує чіткого та якісного зору.

Перевірені відгуки про клініку