Відгуки про клініку NAZAROV, ультразвукова діагностика на проспекті Перемоги, 16/1
Практикуючий лікар
add_box УЗ-діагностика ... ще
Паркінг Оплата карткою Wi-Fi зона
NAZAROV ультразвукова діагностика – сучасна і повна діагностика всіх органів в одному місці!
Ми ПЕРШІ в Черкаській області, хто запровадив та здійснює найсучасніший вид ультразвукового дослідження – фіброеластометрію зсувної хвилі та компресійну еластографію (мультипараметрична діагностика). Фіброеластометрія зсувної хвилі дозволяє швидко та якісно встановити ступінь фіброзу печінки за шкалою metavir (кількісний аналіз), а компресійна еластографія дає можливість з високою точністю діагностувати ступінь злоякісності новоутворень (якісний аналіз).