MED OK медицичний центр в м. Бар

Відгуки про клініку MED OK медицичний центр в м. Бар

Медичний центр
58відгуків
add_box Гастроентерологія Гінекологія Дерматологія Кардіологія Педіатрія Терапія ... ще
Медичний центр MED OK - мережа медичних центрів у Вінницькій області з повним переліком послуг для дітей і дорослих. Весь процес діагностики, лікування і профілактики хвороб базується виключно на принципах доказової медицини, відповідно до міжнародних протоколів. Всі маніпуляції проводиться за допомогою сучасного, метрологічо повіреного і безпечного обладнання.
access_time_filled пн - пт : 8:00 - 17:00 access_time_filled сб : 9:00 - 17:00 access_time_filled нд : 9:00 - 15:00
пл. Пам'яті, 5на карті
Без району
Рекомендації
Рейтинг клініки розраховується на основі
реальних відгуків
Чи звернетеся в клініку знову?
Так Ні
Ваша оцінка клініці
Як ми збираємо відгуки?
Перевірені відгуки про клініку
26 відгуків
Валентина 05 Травень 2026
Дуже гарне обслуговування. Нам все сподобалося.
Марія 27 Березень 2026
Добре пройшов візит, все було у клініці гарно. Дуже все сподобалося.
Катерина 13 Березень 2026
Гарне обслуговування
Анастасія 25 Лютий 2026
Візит до лікаря, Гаврилюк Крістіна Анатоліївна, нам сподобався. Лікар призначила лікування.
Ірина 14 Лютий 2026
Лікар дуже уважна та компетентна, вислухала всі скарги, пояснила ймовірні причини проблеми, виписала детальне лікування та розʼяснила план подальших дій.
Інна 13 Лютий 2026
Все сподобалося у цій клініці, візит пройшов добре.
Ілона 09 Лютий 2026
Все дуже сподобалося у клініці, дякую.
Марина 17 Січень 2026
Хороший лікар компетентний в своїй справі. Лікар розповідав дитині як себе поводити ми задоволені візитом
Альона 16 Січень 2026
Гринюк Анастасія Романівна - компетентний лікар, все сподобалось
Анастасія 10 Січень 2026
Гринюк Анастасія Романівна - дуже приємна лікарка, добра, усміхнена, ніяких зауважень. Лікар підібрала мені догляд, назвала проблему шкіри. З лікарем далі працюємо, все добре. Клініка дуже зручна, є все щоб працювати і для пацієнтів теж. Клініка мені дуже сподобалась, цікавий дизайн, все гарно оформлено.
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew