Сергій Валерійович провідний пластичний хірург. Завідувач хірургічним відділенням Інституту VIRTUS. Лікар вищої категорії. Кандидат медичних наук. Дійсний член Міжнародного товариства пластичних естетичних хірургів (ISAPS). Лікар спеціалізується на естетичній та реконструктивній хірургії.
Олександр Євгенович провідний пластичний хірург-онколог. Лікар вищої категорії. Провів понад 10 000 успішних пластичних операцій. Пріоритетні напрямки робіт: естетична хірургія обличчя, тіла, молочних залоз; відновна хірургія наслідків травм, опіків, вроджених аномалій розвитку; дерматохірургії; дерматоонкологія; лазерна хірургія; пластична хірургія урогенітальної області у чоловіків і жінок; хірургія наслідків паралічу лицьового нерва.
Федоров Олександр Вікторович головний лікар офтальмологічного центру Щастя Бачити, з відзнакою закінчив Одеський національний медичний університет. Активно працює в організації лікувально профілактичних заходів. Зосереджен на покращенні доступу пацієнтів до якісних медичних послуг. Досвідчений та уважний лікар.
Пельовин Євген Васильович лікар вищої категорії, має багаторічний опит роботи та глибоку любов до своєї справи. У своїй практиці використовує комплексний підхід та прихильність до доказової медицини.
Лікар нарколог, працює з залежностями, використовуючи індивідуальний підхід до пацієнтів. Проводить роботу з співзалежних членами сімей хворих, використовує сучасні нарко- та алкоблокатори.
Педіатр першої категорії, проводить лікування патологій дитячої нефрології, має великий досвід роботи з соматичною патологією, консультант (сертифікований) по вигодовуванню дітей грудного віку. Кандидат медичних наук
Проводить лікування внутрішніх патологій у дорослих і дітей, працює з новонародженими і надає медичні послуги пацієнтам похилого віку з поліорганною патологією. Здійснює оформлення тимчасової непрацездатності, медичний супровід протягом багатьох років, проводить організацію на дому денного стаціонару.