Приватні лікарі Обухова

Шкляр Зоя
Обухів, с. Плюти, вул. Малишко, 27
Клінічний онколог, хіміотерапевт, радіолог, є одним з провідних лікарів-онкологів Ізраїлю. Спеціалізується на лікуванні раку легенів, раку молочної та передміхурової залоз, меланоми.
Обухів, с. Плюти, вул. Малишко, 27
Жигулін Андрій Валентинович — онколог, хірург, завідувач Центру Мамології LISOD. Володіє найсучаснішими тактиками хірургічного лікування доброякісних і онкологічних захворювань молочних залоз. Виконує всі види органозберігаючих, онкопластичних і реконструктивних втручань. Андрій Жигулін — розробник концепції «невидимої хірургії» — втручань на молочних залозах, після яких не залишається рубців і дефектів, які спотворюють чи деформують вигляд грудей. Лікар переконаний, що кожна операція має бути проведена так, щоб принаймні не погіршити вигляд грудей, а оптимально — поліпшити його. Естетична складова — не менш важлива, ніж одужання від раку. Якісно проведена операція дозволяє жінці добре почуватися, жити повноцінно, милуватися своїм тілом тощо. Це безпосередньо впливає на високу якість життя.
Обухів, с. Плюти, вул. Малишко, 27
Інна Віталіївна Субботіна — гінеколог, акушер-гінеколог, онкогінеколог, фахівець УЗД LISOD. Досвідчений лікар, що займається діагностикою та лікуванням різноманітних гінекологічних та онкогінекологічних захворювань. Лікар на прийомі проводить трансвагінальне УЗД, розширену кольпоскопію. Застосовує методи малоінвазивної діагностики, виконує біопсії утворень шийки матки, піхви, вульви, аспіраційну біопсію ендометрію, діагностичне вишкрібання порожнини матки тощо. Проводиться малоінвазивне хірургічне лікування захворювань (лапароскопічна хірургія). У разі потреби пацієнтки проходять дообстеження (КТ, ПЕТ-КТ, МРТ тощо). При підтвердженні онкологічного захворювання тактику лікування визначає мультидисциплінарний консиліум фахівців. Інна Субботіна супроводжує пацієнтку на всіх етапах лікування, контролює її стан, рекомендує діагностику тощо. Для здорових жінок лікар проводить профілактичні (скринінгові) обстеження. Регулярні огляди дають змогу виявити небезпечні зміни дуже рано, коли можливо не допустити розвитку онкологічного захворювання. До речі, найефективнішим методом профілактики раку шийки матки в усьому світі визнана вакцинація від вірусу папіломи людини. Тож можна проконсультуватися з Інною Субботіною з цього приводу і отримати щеплення
Лікар-отоларинголог, проводить лікування таких захворювань як синусит, фарингіт, ларингіт, риніт, отит, гайморит і ін. Застосовує на практиці найновіші методи терапії, що зарекомендували себе як найбільш дієві.
Байдо Сергій Вікторович
Обухів, с. Плюти, вул. Малишко, 27
Сергій Вікторович Байдо — онколог, хірург, заступник головного лікаря з хірургічної роботи LISOD, кандидат медичних наук. Виконує надзвичайно складні лапароскопічні хірургічні операції, які вважаються унікальними не лише в Україні, але і в багатьох інших країнах світу. Серед найскладніших втручань, які вперше в Україні були виконані Сергієм Байдо, — лапароскопічна повна первинна циторедукція при поширеному раку яєчників; лапароскопічна резекція єдиної нирки; одномоментна лапароскопічна езофагектомія з реконструкцією; радикальна гістеректомія з тазовою лімфодисекцією із збереженням і транспозицією яєчників та багато інших. На найвищому професійному рівні лікар застосовує органозберігаюче та малоінвазивне лікування в онкології, що сприяє подальшій високій якості життя пацієнтів.
Доктор займається терапевтичною, ортопедичною стоматологією. Головний лікар в клініці «Віліда». Займається протезуванням зубів - установкою мікропротезів, макропротезов, керамічних, металевих, суцільнокерамічних, комбінованих протезів
Дар'я Костянтинівна проводить унікальну для України процедуру видалення доброякісних утворень грудної залози без необхідності в хірургічному втручанні. Лікар є членом Асоціації радіологів Європи, автором 6 наукових робіт з радіології.
Онкопсихолог, практичний психолог спеціалізується на індивідуальному консультуванні і психосоціальному супроводі пацієнтів з онкологічними захворюваннями. Також проводить групову роботу з онко пацієнтами і їх родичами, сімейні консультації, допомагає перенести втрату близьких, розробити проблемоусуваючі стратегії, усунути труднощі в комунікації і соціалізації
Ольга Віталіївна займається первинною діагностикою дитини, призначає необхідні аналізи для встановлення точного діагнозу. Спеціалізується на спостереженні дітей на всіх етапах росту, розробці методик лікування.
Казарін Ольга
Обухів, с. Плюти, вул. Малишко, 27
Клінічний онколог. Основні напрямки практичних і наукових досліджень: нейроонкологія, саркоми, меланоми, пухлини системи травлення.
chevron_left
3 4
Показати ще 10 Лікаріautorenew
5 6