Київ

Сімейні лікарі на метро Золоті ворота

clear
за популярністю
за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
Лікар Сімейний лікар Надольська  Юлія  Володимирівна на Doc.ua
Юлія Володимирівна, лікар-інтерн сімейної медицини. Займається діагностикою та лікуванням захворювань органів дихання, хвороб серцево-судинної системи, захворювань шлунково-кишкового тракту, патологій сечовивідної системи, а також неврологічних захворювань.
Лікар Сімейний лікар Федулов  Владислав  Володимирович на Doc.ua
Лікар займається діагностикою та лікуванням вірусних захворювань, алергічних патологій, хвороб органів дихання, серцево-судинних хвороб, порушень обміну речовин.
Лікар УЗД-фахівець, Сімейний лікар Клокун Ганна Миколаївна на Doc.ua
УЗД спеціаліст
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Орлов Владислав Володимирович на Doc.ua
Консультація
Чому я працюю лікарем? Мене цікавить соціальна та наукова складова захворюванності, допомога пацієнтам у подполанні хвороб та поліпшенні якості життя.
Лікар Сімейний лікар Саєнко  Віталій  Олегович на Doc.ua
Віталій Олегович - спеціалізується на сімейній медицині. Приймає дорослих та дітей з 14 років. Спеціалізується на лікуванні захворювань внутрішніх органів та систем. Проводить консультативний прийом, ЕКГ, офтальмоскопію, отоскопію, дерматоскопію.
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Собченко Марія Ярославівна на Doc.ua
Лікар-терапевт надає професійну допомогу пацієнтам з хворобами шлунково-кишкового тракту, верхніх дихальних шляхів, сечовидільної системи. Також діагностує і лікує патології серцево-судинної системи (гіпертонічна хвороба, ішемічна хвороба серця). Складає індивідуальний графік імунопрофілактики та проводить вакцинацію
Лікар Терапевт, Сімейний лікар Карташова Катерина Миколаївна на Doc.ua
Доктор займається лікуванням захворювань в гастроентерології, кардіології та пульмонології. Катерина Миколаївна регулярно відвідує курси і семінари по підвищенню кваліфікації в Україні та за кордоном. Досконало володіє українською, російською та англійською мовами, може вести прийом іноземних громадян. Серед професійних інтересів Катерини Карташовій - психосоматична медицина і гомотоксикологія.
Лікар Сімейний лікар Матішинець Інна Вікторівна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує такі захворювання і патології, як: грип, бронхіт, цистит, ГРВІ, коліт, анемія
Лікар Сімейний лікар Річард Стайлз на Doc.ua
Доктор спеціалізується на поліклінічному обслуговуванні, профілактичних оглядах, діагностиці та призначенні лікування, вакцинації пацієнтів. Річард Стайлз став членом команди лікарів American Medical Centres на початку 2008 року. До цього моменту був клінічним дослідником в сфері сімейної медицини. Також був одним з викладачів кафедри загальнолікарської практики в Англійському Королівському коледжі. Займається сімейною медициною більше 25 років, впроваджує стандарти західного лікування в систему охорони здоров'я України. У період 2003-2006 року кер
Лікар Сімейний лікар Оксенюк Інна Анатоліївна на Doc.ua
Лікар спеціалізується на сімейній медицині. Займається лікуванням таких захворювань, як: грип, ГРВІ, риніт, панкреатит, коліт, цистит, серцева недостатність. Веде прийом для дорослих і дітей від 6 років
1 2
Показати ще 5 Лікаріautorenew