Олег Євгенович здійснює масаж для дорослих і дітей, при необхідності застосовує елементи мануальної терапії. Проводить масажі при викривленні хребта, пневмонії і бронхіті, масаж молочних залоз при мастопатії, масаж для поліпшення зору, від частих запаморочень, а також реабілітаційний масаж після операцій і переломів. Виконує спортивний, банковий і медовий масажі, масаж ніг «Фут-МАСАЖ». Практикує масажі для зняття напруженості і скутості тіла
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Наталія Олексіївна – масажист зі стажем роботи 27 років. Спеціалізується на таких видах масажу, як: лікувальний, класичний, моделюючий, антицелюлітний, лімфодренажний, дитячий та ін.
Лікар виконує абсолютно всі види масажу точковий, класичний, спортивний, лікувальний, сегментарний, лімфодернажний, банковий, медовий і багато інших в залежності від виду захворювання. Також працює і з дітьми з ДЦП.
Спеціаліст з масажу, остеопат. У своїй практиці застосовує методику артикуляційної терапії, надає всі види масажних послуг -лікувальний, релаксуючий, лімфодренажний, антицелюлітний, тонізуючий, болезаспокійливий.