Київ

за рейтингом arrow_upward
за ціною arrow_upward
за стажем arrow_upward
за кількістю відгуків arrow_upward
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Лікар Стоматолог-ортопед Данильчук  Андрій  Миколайович на Doc.ua
4.2
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед Чижук Олег Анатолійович на Doc.ua
Олег Анатолійович обіймає посаду головного лікаря клініки. До компетенції лікаря входить хірургічна, ортопедична, ендодонтична стоматологія. Здійснює лікування твердих тканин зубів і кореневих каналів, знімне, незнімне протезування, оперативні втручання на щелепно-лицевому апараті при травмах, вадах розвитку, естетичних дефектах.
Лікар Стоматолог-ортопед Розумний  Володимир Іванович на Doc.ua
Володимир Іванович – лікар стоматолог ортопед вищої категорії. Спеціалізується на плануванні ортопедичного лікування та імплантації, прогнозі протезування wax-up, із застосуванням артикулятора та лицьової дуги. Проводить виготовлення цільнокерамічних вкладок, вінірів, коронок та протезів за методикою безметалевої кераміки IPS e.max та CERCON, протезування зубів на імплантатах та ін.
Лікар Стоматолог, Стоматолог-ортопед Терлекчі Зарема на Doc.ua
Стоматолог-терапевт, стоматолог-ортопед. Проводить консультації, прямі реставрації, відбілювання зубів. Займається лікуванням карієсу, періодонтиту, пульпіту. Спеціалізується на знімному і незнімному протезуванні
Лікар Стоматолог-ортопед Чмола Михайло Ярославович на Doc.ua
Лікар другої категорії
Стоматолог-ортопед, виконує такі процедури, як установка вінірів, протезування зубного ряду на імплантатах, установка коронок. Лікує аномалії розмірів і форми зубів, зубний камінь, глосит, карієс та ін.
Лікар Стоматолог-ортопед Божок Вікторія  Володимирівна на Doc.ua
Лікар стоматолог-ортопед. Спеціалізується на виготовленні цільнокерамічних вкладок, вінірів, коронок і протезів за методикою безметалевої кераміки IPS e.max і CERCON, виготовленні цільнокерамічних ультратонких вінірів із застосуванням інноваційних технологій, а також протезуванні зубів на імплантатах.
Лікар Стоматолог-хірург, Стоматолог-ортопед Раєвський Віталій  Ігорович на Doc.ua
Віталій Ігорович головний лікар клініки Rai Clinic, стоматолог хірургічного та ортопедичного профілю. Всі дії лікаря спрямовані на те, щоб досягти бажаного ефекту у відновленні пошкоджених зубів найменш травматичним способом.
Лікар Стоматолог-ортопед Мішура Євгеній Валентинович на Doc.ua
Доктор Мішура займається стоматологічним лікуванням пацієнтів дитячого та підліткового віку, професійно володіє різними техніками художньої реставрації емалі, лазерними технологіями в стоматології.