Наталія Анатоліївна спеціалізується на офтальмології. Проводить амбулаторний прийом пацієнтів (загальний огляд, офтальмоскопія, біомікроскопія, скіаскопія, периметрія, тонометрія за Маклаковим, корекція зору окулярами), змішаний прийом; амбулаторні маніпуляції (видалення сторонніх тіл переднього відділу ока, зондування та промивання сльозоносових каналів, парабульбарні ін'єкції). Також лікар надає невідкладну допомогу офтальмологічним хворим та ін.
Лікар-офтальмолог веде консультативно-діагностичний прийом офтальмологічних пацієнтів з різною патологією, а також виконує спектр офтальмологічних маніпуляцій та діагностичних досліджень.
Спеціалізація даного лікаря: офтальмологія, контактна корекція зору, а також Оптометрія. Має досвід роботи в контактній корекції зору і інструментальних дослідженнях, здійснює підбір астигматичних лінз і мультифокальних.
Лікар-офтальмолог, здійснює підбір всіх видів м'яких контактних лінз, окулярів (мультифокальні лінзи, прогресивні і офісні окуляри та ін.). Проводить лікування захворювань органу зору.
Оптометрист 1 категорії, проводить обстеження та лікування нехірургіческіх пошкоджень і розладів зорової системи (короткозорість, далекозорість). Також надає рекомендації щодо використання окулярів та лінз.
Лікар-офтальмолог, проводить обстеження, діагностику та лікування нехірургіческіх пошкоджень і розладів зорової системи. Надає рекомендації щодо використання окулярів та лінз.