Надоненко Олександр Миколайович — лікар-невролог вищої категорії з понад 35-річним досвідом, спеціаліст з дитячої неврології та функціональної діагностики. Приймає дітей з будь-якого віку в Development clinic.
Закінчив Вінницький медичний інститут ім. Пирогова, проходив стажування у провідних клініках Німеччини, має спеціалізацію з нейрофізіології. Автор близько 30 наукових статей та 2 патентів.
Послуги: електроенцефалографія (ЕЕГ), нічний ЕЕГ-відеомоніторинг, опис ЕЕГ. Лікує епілепсію, пароксизмальні стани та інші захворювання нервової системи. Учасник "Української протиепілептичної ліги".
New на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.uaNew на doc.ua
Шукаєте спеціаліста, який допоможе впоратися з болем у спині? Чамата Роман Валерійович - лікар-нейрохірург і невролог, який виконує паравертебральні блокади для ефективного усунення дискомфорту та покращення якості життя. Записуйтеся на прийом у «Оксфорд Медікал» вже сьогодні!
Богдан Юхимович здійснює лікування захворювань нервової системи, психоемоційної сфери (невроз, депресія) і хребта.
Методи: медикаментозно, паравертебральная блокада, мануальна терапія.
Володимир Станіславович - професіонал в галузі дитячої неврології. Виконує електроміографію стимуляційних і голкову. Призначає фізіотерапевтичне лікування пацієнтам зі скаргами на біль спині і шиї, мігрені. Надає допомогу при епілептичних припадках і судомах, інфекційних ураженнях нервової системи
Лікар є директором Неврологічної клініки доктора Яценко. Вона невролог, кандидат медичних наук, виконує наступні процедури: діагностичні (спінальна пункція), лікувальні (голкорефлексотерапія, нервово-м'язові блокади), ліцензовані програми (Томатіс, мікрополярізація, кінезіотейпування).