Завідуюча відділенням дитячої отоларингології консультативно-діагностичної поліклініки "Охматдит". Проводить консервативне лікування і корекцію лікування захворювань верхніх дихальних шляхів і вуха, динамічне спостереження дітей з сенсоневральною приглухуватістю і глухотою
Завідувач відділенням функціональної діагностики. Проводить виконання електрофізіологічних, нейрофізіологічних, ультразвукових досліджень, досліджень функції зовнішнього дихання
Завідуюча відділенням педіатрії. Надає професійну допомогу дітям від 0 до 18 років, визначає лікувально-діагностичну тактику, при необхідності направляє на стаціонарне лікування
Завідуюча відділенням стоматології. Надає допомогу при функціональних розладах жування, зубощелепних аномаліях, при каріозних та інших ураженнях твердих тканин зубів, ясен
Щелепно-лицьовий хірург, надає висококваліфіковану допомогу пацієнтам до 18 років відповідно до міжнародних протоколів лікування. Веде амбулаторний прийом дітей зі всієї України в умовах консультативно-діагностичної поліклініки (по четвергах) з метою відбору для оперативної корекції вроджених вад розвитку щелепно-лицевої ділянки
Завідуюча відділенням, заслужений лікар України. Використовує імунобіологічну терапію для лікування захворювань, лікує всі форми гепатитів, доглядає пацієнтів у післяопераційний період після хірургічного лікування вроджених вад розвитку гепатобіліарної системи
Завідувач відділення інтенсивної хіміотерапії. Надає консультативну та лікувальну медичну допомогу дітям з онкогематологічними, гематологічними та онкологічними захворюваннями відповідно до міжнародних стандартів