Лікар спеціалізується на діагностиці та консервативному лікуванні травм кісток, суглобів та м’язів, включаючи переломи, розтягнення та спортивні травми. Допомагає пацієнтам відновити рухливість, зменшити біль та запобігти ускладненням, застосовуючи сучасні методи терапії та індивідуальний підхід.
Лікар-оториноларинголог приймає пацієнтів з гострими і хронічними формами тонзиліту, отиту, порушенням слуху, гнійних захворювань верхніх дихальних шляхів. Проводить діагностику і лікування порушень слуху і вірусних захворювань ЛОР-органів. Виконує видалення новоутворень носоглотки і видалення чужорідних тіл.
Лікар широкого профілю, який займається діагностикою, лікуванням і профілактикою захворювань внутрішніх органів, а саме серцево-судинних захворювань, хвороб шлунково-кишкового тракту і дихальних органів. Також лікар займається лікуванням інфекційних хвороб, травм і отруєнь. Допомагає відновити самопочуття, нормалізувати роботу організму та підтримувати здоров’я на належному рівні. Здійснює спостереження і оцінку стану здоров'я дорослих і дітей.
Проводить спостереження за здоров’ям дітей, займається профілактикою, діагностикою та лікуванням дитячих захворювань. Надає рекомендації щодо розвитку, харчування та зміцнення імунітету.
Спеціалізується на діагностиці та лікуванні головного болю, мігрені, остеохондрозу, радикулітів, невралгій та полінейропатій.
Проводить консультації, підбирає лікувальні схеми та реабілітаційні програми.