Микола Миколайович багато років займається питаннями діагностування та лікування різних патологічних станів сечостатевої системи, корекцією проблем з чоловічою фертильністю, терапією еректильної дисфункції. Також проводить малоінвазивні втручання при доброякісних новоутвореннях статевого члена, уретри та калитки, діагностику та консервативне лікування аномалій розвитку і травм сечостатевої системи, діагностику онкологічних утворень нирок, сечового міхура, простати, яєчок, статевого члена. Консультує щодо подальшого обстеження та лікування.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 32 відгуки
Людмила 23 Квітень 2026
Мені все сподобалося на консультації в лікаря. Він спеціаліст, все розповів детально. Привітний, ввічливий.
Наталія 01 Квітень 2026
Консультація пройшла добре. Лікаря відвідую не вперше, багато зробив для моєї сім'ї, тому в мене лише позитивні враження.
Микола 26 Березень 2026
Мені все дуже сподобалося на візиті, лікар молодець.
Максим 18 Березень 2026
На візиті мене все влаштувало, дякую.
Василь 11 Березень 2026
Все сподобалося на візиті. Лікар компетентний, дуже хороший. Відвідував різних лікарів, він найкращий.
Дмитро 03 Березень 2026
Роман 17 Лютий 2026
Все сподобалося на візиті.
Владлен 30 Січень 2026
Лікар мені сподобався, компетентний, допоміг, консультацію провів гідно, все було супер!
Ярослав 09 Грудень 2025
Максим 14 Листопад 2025
До лікаря звертався не перший раз, у лікаря я спостерігаюся давно. Микола Миколайович - дуже позитивна людина, грамотно і докладно все розказує, прийом пройшов дуже добре, лікарем дуже задоволений. До лікаря буду звертатись ще