Запоріжжя
Лікар Андролог, Сексолог, Сексопатолог, УЗД-фахівець, Уролог Горбатий  Святослав  Миколайович на Doc.ua

Відгуки про Горбатий Святослав Миколайович

Святослав Миколайович є практикуючим хірургом, урологом-андрологом c 8 річним досвідом лікування урологічних захворювань. Є дійсним членом Європейської та Української асоціації урологів-андрологів. Лікар приймає участь в науково-практичних конференціях по урологічній і андрологічній тематиці з підвищенням кваліфікації та володінням нових методик в діагностиці, профілактиці та лікуванні.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 27 відгуків

Олег 11 Листопад 2024
Прийом пройшов добре, записаний на повторний візит, дякую.
Микола 06 Листопад 2024
Все було добре.
Дмитро 01 Листопад 2024
Все було добре, дякую.
Сабадаш Євген 09 Жовтень 2024
Юлія 07 Жовтень 2024
Лікар надзвичайно грамотний спеціаліст. Візит пройшов чудово, нам все дуже сподобалося.
06 Вересень 2024
Візит пройшов дуже добре. Лікар гарний спеціаліст, просто суперовий.
Володимир 23 Липень 2024
Не було жодних претензій - я прийшов раніше, у лікаря була можливість мене прийняти одразу, я нею скористувався. Лікар зробив огляд та направив на подальше лікування. Усе пройшло нормально.
Микола 01 Травень 2024
Суперово пройшов візит, лікар мені сподобався. Загалом все було добре та інформативно.
Віктор 18 Квітень 2024
Прийом сподобався
Ігор 26 Лютий 2024
Лікар - професійний спеціаліст, взяв професійно аналізи, надав професійну консультацію, назначив необхідне лікування. Я задоволений, далі залежить все від мене. Лікар свою роботу виконав, я лікарю дуже вдячний
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Запоріжжя