Лікар Гастроентеролог Хаммаш Наталія Володимирівна на Doc.ua

Відгуки про Хаммаш Наталія Володимирівна

Спеціаліст «Центру гастроентерології та дієтології» Наталія Володимирівна може запропонувати пацієнтам найновіші методи діагностики та лікування, адже вона завжди на вістрі сучасних медичних досягнень Завдяки глибокими знаннями в діагностиці та лікуванні захворювань шлунково-кишкового тракту та сучасним медичним технологіям в «Центрі гастроентерології та дієтології» Наталя Володимирівна забезпечить вам високоякісну медичну допомогу та допоможе підтримати ваше здоров'я на найвищому рівні. Запишіться на консультацію і відчуйте різницю професійного підходу до лікування захворювань шлунково-кишкового тракту. Ваше здоров'я – наш пріоритет!
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Віктор 03 Грудень 2025
Хороша дуже лікар Наталія Володимирівна. Все було чудово на консультації. Мене все влаштувало
Валерій 06 Жовтень 2025
Антон 04 Жовтень 2025
Все було чудово на візиті в лікаря
Марія 15 Вересень 2025
Сподобалось що лікаря не давала зайвої інформації, чітко сказала які симптоми і як потрібно лікувати, виписала лікування, яке дійсно мені допомогли. При записі в клініку, я хотіла записатись саме до цього лікаря
Андрій 27 Серпень 2025
Світлана 21 Липень 2025
Дуже кваліфікований спеціаліст, відповів на всі питання, надалі будемо з лікарем співпрацювати
Вероніка 10 Квітень 2025
Прийом чудовий, я дуже вражена, лікаря рекомендувала всім своїм знайомим. Лікар провела огляд, записала всі мої скарги, назначила аналізи, я дуже задоволена. Ще великий плюс, лікар також консультує онлайн, для мене це важливо, я виїжджаю за кордон, лікар може підібрати аналоги ліків, які я куплю там. Я дуже задоволена прийомом
Олександр 21 Березень 2025

Лікарі поблизу