Лікар Уролог, Хірург Сліпчук  Костянтин  Іванович на Doc.ua

Лікар першої категорії
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 20 відгуків

Олена 25 Червень 2026
Нам все дуже сподобалося. Лікар дуже уважний до батьків і дітей, зрозуміло все розповів, залишилось дуже приємне враження. Лікарю дуже дякуємо за змістовну консультацію, будемо дотримуватися рекомендацій.  Костянтин Іванович дуже гарна людина і гарний лікар.
Олександр 04 Червень 2026
Лікар дуже компетентний. Сподобалося що лікар має терпіння, дитина на прийомі трохи плакала, лікар був спокійний, знайшов підхід до дитини. Все було на вищому рівні
Юрій 26 Травень 2026
Вікторія 14 Травень 2026
Нам лікар сподобався. Лікар має підхід до дітей, приємний в спілкуванні. Лікар все пояснив, ми задоволені прийомом
Катерина 14 Квітень 2026
Тимур 04 Лютий 2026
Мені сподобалося, що лікар коректно все пояснив, правильно все розказав, допоміг в деяких додаткових питаннях, залишив контакт для подальшої співпраці, за результатами аналізів можна буде вирішувати подальше лікування, планую оперуватися
Юлія 02 Лютий 2026
Нам все сподобалося, чудовий лікар, відповів на всі поставлені питання. Лікар має дуже класний підхід до дітей, прийом сподобався, рекомендую лікаря!
Марина 21 Січень 2026
Яна 25 Листопад 2025
Все дуже чудово було на візиті, лікар гарно відносився, дуже все добре, проконсультував нас дуже хорошо.
Тетяна 20 Листопад 2025
Мені все сподобалося на візиті в лікаря.
1 2
Показати ще 10 Відгукиautorenew