Лікар Гінеколог Рева Ольга Михайлівна на Doc.ua

Рева Ольга Михайлівна

Лікар спеціалізується на гінекології. Здійснює консультативний прийом, огляд, первинну діагностику, підбір схеми лікування. Лікує захворювання та патології гінекологічного спектру. Постійно вдосконалює рівень кваліфікації за допомогою навчальних заходів
Відгуків

Освіта

• Московська медична академія імені І.М Сєченова (1992)
  • Інтернатура «Мати і дитина» (1995)

Курси

• Курси по ультразвуковій діагностиці, Рівне (1996)
  • Курси малоінвазивної  хірургії і в гінекології на базі Одеського державного медичного університету (1999)
  • Курси підвищення кваліфікації «Гінекологія». ДВНЗ ТДМУ (2000)
  • Курси тематичного удосконалення на тему молочної і щитовидної залози в інституті онкології, Київ (2004)
  • Курси підвищення кваліфікації «Гінекологія». ДВНЗ ТДМУ (2005)
  • Курси тематичного удосконалення «Невідкладні стани в гінекології відповідно до клінічних протоколів МОЗ України» в ТДМУ імені І.Я Горбачевського на факультеті післядипломної освіти (2007)
  • Тематичне удосконалення підвищення кваліфікації  в оперативній гінекології на базі «ТООД» (2009)
  • Курси підвищення кваліфікації «Гінекологія». ДВНЗ ТДМУ (2010)
  • Всеукраїнська науково-практична конференція «Ендокринна гінекологія» (2011)
  • Участь в роботі національного циклу семінарів «Аспекти покращення демографічної ситуації в Україні» (2012)
  • Участь в науково-практичній конференції «Гармонія гормонів – основа здоров'я жінки», Київ (2013)
  • Участь в науково-практичній конференції «Патологія шийки матки та її роль в перинатальних ускладненннях», Тернопіль (2014)
  • Участь в науково-практичній конференції «Гармонія гормонів – основа здоров'я жінки», Київ (2014)
  • Участь в міжнародній науково-практичній конференції «Інтеграція світового досвіду у сфері жіночого здоров'я», Київ (2014)
  • Семінар «Запальні органи малого тазу: Сучасний погляд на проблему», Київ (2014)
  • Практична конференція «Медична турбота про якість жіночого здоров'я в різні періоди життя», Київ (2015)
  • Учасник майстер класу «Актуальні питання діагностики і лікування гіперандогенних станів в практиці гінеколога та дерматолога», Івано-Франківськ (2015)
  • Науково-практична конференція з міжнародною участю та пленум ГО «Асоціація гінекологів України» « Актуальні питання охорони материнства та дитинства в Україні», Київ (2015)
  • Курси підвищення кваліфікації «Гінекологія». ДВНЗ ТДМУ (2015)
  • Участь в роботі XIV з'їзду гінекологів України з міжнародною участю  в науково-практичній конференції «Проблемні питання гінекології в сучасних умовах, Київ (2016)
  • Участь в науково-практичній конференції «Гармонія гормонів – основа здоров'я жінки», Київ (2016)
  • Учасник майстер класу « Актуальні питання діагностики і лікування гіперандогенних станів в практиці гінеколога та дерматолога»,Тернопіль (2016)
  • Участь в науково-практичній конференції «Органозберігаючі напрямки лікування в практичній гінекології. Неможливе можливо» (2016)
  • Участь в науково-практичній конференції «Healthy women of Ukraine program» (2016)
  • Науково-практична конференція з міжнародною участю та пленуму  ГО «Асоціація акушерів-гінекологів України» «Гінекологія: освіта, клініка, наука».
  • Участь в науково-практичній конференції «Гармонія гормонів – основа здоров'я жінки», Київ (2017)
  • Науково- практична конференція з міжнародною участю та пленуму  ГО «Асоціація гінекологів України» Жіноче здоров’я в Україні: тенденція, досягнення, виклики та пріоритети», Київ (2018)
  • Науково практичний семінар «Здоров’я жінки 40+», Київ (2018)
  • Науково- практична конференція з міжнародною участю та пленуму ГО «Асоціація гінекологів України» «Гінекологія: актуальні та дискусійні питання», Київ (2019)
  • Участь в третьому міжнародному  конгресі «Планування сім'ї, збереження потенціалу країни», Київ (2019)
  • Участь у третьому Всеукраїнському науково – практичному форумі з міжнародною  участю  «Vagina, cervix, uterus: інфекція, запалення, неоплазія» м. Київ (2019)
  • Курси тематичного удосконалення на базі ЛДМУ (2019)
  • Участь в науково-практичній конференції «Мистецтво підтримки здоров’я жінки», Львів (2020)

Послуги

• Консультативний прийом