Лікар Нейрохірург Квасніцький Олександр Миколайович на Doc.ua

Відгуки про Квасніцький Олександр Миколайович

Нейрохірург вищої категоріі, практичний нейрохірург, спеціалізується на лікуванні широкого спектру захворювань головного мозку, спиннного мозку, хребта, нервів. Використовує медикаментозні та хірургічні методи лікування: пункційні, малоінфазивні, відкриті операціі.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Світлана 09 Липень 2026
Дуже залишилися задоволені візитом у цього лікаря. Сервіс був на чудовому рівні. Ми отримали всю необхідну інформацію. Лікар все доступно пояснив, чітко та зрозуміло все роз'яснив. Зрозуміли куди нам потрібно рухатися далі, тому візит пройшов максимально добре.
Валентина 02 Вересень 2025
Все було ввічливо та гарно на п'ять з плюсом. Лікар компетентний все нам було розкладено по полицях. Що відбувається, як буде відбуватися .Зробили блокаду чоловік гарно себе почуває. Він задоволений все добре було
Віктор 26 Серпень 2025
Залишились тільки приємні враження. Олександр Миколайович все конкретно і доступно розповів по хворобі, все було ясно, зрозуміло і доступно. Лікар назначив лікування та обстеження
Тетяна 03 Квітень 2025
Консультацією лікаря задоволена, відношення лікаря було ввічливе, поцікавився моєю проблемою з якою прийшла. Я задоволена візитом.
Віталій 18 Лютий 2025
Лікар людина своєї справи, чуйний, вислухав скарги та дав корисні поради. Рекомендую
Василь 10 Вересень 2024
Мені сподобалося як пройшов візит. Все було добре.