Турбота про здоров'я шкіри вашої дитини це важливе завдання, і наш дитячий дерматолог готовий допомогти вам у цьому! Спеціалізуючись на діагностиці та лікуванні шкірних захворювань у дітей, ми розуміємо, наскільки важливо забезпечити комфорт та безпеку маленьких пацієнтів.
Наші послуги включають діагностику екземи, алергічних реакцій, акне та багатьох інших проблем шкіри, з якими можуть зіткнутися ваші діти. Ми використовуємо лише щадні та безпечні методи лікування, враховуючи особливості дитячої шкіри. Кожна консультація проходить у дружній та турботливій атмосфері, де ми уважно вислуховуємо вас та вашу дитину.
Дайте своїй дитині можливість рости з упевненістю та без шкірних проблем! Запишіться на прийом до нашого дитячого дерматолога.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 6 відгуків
Катерина 05 Липень 2025
Мені все дуже сподобалось.
Едуард 28 Червень 2025
Мали візит до лікаря Анастасії Дмитрієвої, все було чудово. Лікарка надала чіткі рекомендації та відповіла на всі запитання. Анастасія дуже комунікабельна та компетентна. Одразу після прийому придбали необхідні засоби одразу в клініці, що дуже зручно.
Софія 04 Червень 2025
Лікарка дуже гарна людина, все пояснила доступно.
Артем 30 Травень 2025
Нам Анастасія Андріївна дуже сподобалась як людина і як фахівець. Анастасія Андріївна дуже уважно оглянула мою дитину, дерматоскопія дуже сподобалась, був професійний підхід до дитини. Всім раджу Анастасію Андріївну.
Тетяна 16 Травень 2025
Анастасія лікар молода, але вона дуже професійно консультувала нас назначила нам лікування, процедури, рекомендації надала.
Олександр 27 Березень 2025
Дуже класна лікарка, привітна, одразу знайшла контакт з дитиною, все пояснила.
На третій день на фоні лікування вже помітили значне покращення.
Дуже раді, що знайшли адекватного дитячого дерматолога, бо в Полтаві з такими спеціалістами туго.