Лікар загальної практики (MD), випускниця Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, міжнародний молекулярний нутриціолог, дієтолог, експерт Lifestyle Medicine та віцепрезидент Ukrainian Society of Lifestyle Medicine (USLM). Маю 18 років досвіду у сфері здоров'я, клінічної медицини та персоналізованої нутриціології. Навчалася у Stanford University School of Medicine (США). Маю міжнародну підготовку у сфері молекулярної нутриціології, дієтології та персоналізованого харчування. Працюю за принципом пошуку першопричин порушень здоров'я, а не лише усунення симптомів. У своїй практиці поєдную принципи сучасної доказової медицини, клінічний досвід та персоналізований підхід до кожного пацієнта. Допомагаю при інсулінорезистентності, дефіцитних станах, захворюваннях шлунково-кишкового тракту, порушеннях обміну речовин, хронічній втомі та проблемах із масою тіла. Окремими напрямками роботи є жіноче здоров'я, підготовка до вагітності та її нутриціологічний супровід. Розробляю персоналізовані програми харчування й рекомендації з урахуванням способу життя, лабораторних показників та індивідуальних потреб організму.