Лікар Офтальмолог Драч  Наталія Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Драч Наталія Іванівна

Наталія Іванівна — лікар офтальмолог вищої категорії. Проводить діагностичні процедури, лікування з використанням препаратів останнього покоління згідно з міжнародними протоколами, надає допомогу для вирішення таких проблем як: кон'юнктивіти, травми, вікові зміни. При необхідності направляє на консультацію інших вузьких спеціалістів.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 11 відгуків

Ірина 17 Червень 2026
Все було добре, все сподобалося на візиті, ми дуже задоволені. Лікар призначила лікування.
Юнона 04 Лютий 2026
Ірина 17 Жовтень 2025
Знаю цього лікаря уже дуже давно, ще з тих часів, як лікар працював у державній лікарні. Я просто у захваті від цього лікаря. Наталія Іванівна безумно грамотний лікар, ходимо на візит тільки до цього фахівця.
Віталій 18 Серпень 2025
Мені усе сподобалося на консультації.
Оксана 18 Серпень 2025
Лікарка уважна, доброзичлива
Александра 25 Березень 2025
Визитом в клинику осталась довольна, все было замечательно. Я заказала себе очки, которыми очень довольна. Доктор сделала то, что не смогли сделать другие специалисты. У меня нестандартные линзы, в подборе линз есть нюанс, доктор это поняла и мне помогла подобрать линзы. Я с удовольствием ношу очки, доктору огромное спасибо
Анатолій 05 Березень 2025
Наталія Іванівна дуже гарний фахівець. Моя оцінка цьому лікарю десять з десяти.
Анатолій 04 Лютий 2025
Наталія Іванівна дуже хороший, фаховий спеціаліст. Дійсно на своєму місці й людина дуже приємна, дуже добре знає своє діло.
Надежда 06 Листопад 2024
Визит к доктору прошел супер, все на высшем уровне! Доктор очень хорошо все объясняет, ответил на все вопросы, сразу определила проблему и сразу помогла решить проблему
Євген 25 Червень 2024
Прийом пройшов дуже добре, лікар відповіла на всі питання і навіть на додаткові іншого напрямку, візитом до лікаря задоволені
1 2
Показати ще 1 Відгукиautorenew