Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Шляхтіна Людмила Петрівна на Doc.ua

Відгуки про Шляхтіна Людмила Петрівна

Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 46 відгуків

Яна 12 Липень 2026
Лікар провів консультацію та огляд на високому рівні. Приємна, тактична та кваліфікована
Катерина 23 Червень 2026
Мені все сподобалося на візиті в лікаря.
Валентина 18 Квітень 2026
Мені все сподобалося на візиті в лікаря.
Еліна 24 Січень 2026
Я очень довольна приемом у доктора. Людмила Петровна очень внимательная, консультация была информативной, в дальнейшем планирую у доктора наблюдаться, доктор понравилась
Катерина 08 Січень 2026
Олена 04 Грудень 2025
Надія 25 Листопад 2025
Ганна 18 Жовтень 2025
Сподобався лікар Людмила Петрівна та персонал в клініці. Я дуже задоволена візитом
Вероніка 05 Серпень 2025
Нам все дуже сподобалось, в клініці нас дуже гарно прийняли, Людмила Петрівна чудовий спеціаліст, все детально пояснила нам, плануємо продовжувати лікування саме в неї. Дуже дякуємо.
Олександра 10 Липень 2025
Мне очень подошёл врач в Одессе для меня это самый лучший врач. Она мне помогла разобраться в моих проблемах и грамотный подход консультация была супер. В клинике понравилось
Показати ще 10 Відгукиautorenew