Займається діагностикою та лікуванням хвороб шлунку, кишечнику. Спеціалізується на лікуванні гастриту, панкреатиту, виразковій хворобі кишківника, холециститу. Розробляє для кожного пацієнта індивідуальну схему лікування з урахуванням супутніх патологій.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 18 відгуків
Данило 15 Листопад 2024
Я задоволений візитом.
Максим 20 Вересень 2024
Лікарка дуже добра людина. Рекомендую
03 Вересень 2024
Лікар дуже хороша людина. Прекрасний та кваліфікований спеціаліст.
Станислав 20 Серпень 2024
На онлайн консультации было все четко, быстро, лаконично, мы долго не разговаривали, все сразу было понятно. Доктор все объяснила что мне нужно делать в данный момент и в дальнейшем. После курса лечения планирую обратиться к доктору на повторную консультацию. Я очень доволен онлайн консультацией
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Маргарита 02 Серпень 2024
Лікарка привітлива, уважна, добра. На мої запитання лікарка відповіла, дослідження УЗД провела ретельно й обережно, дала призначення з лікування та рекомендації по способу життя. Я задоволена візитом
Аркадій 16 Липень 2024
Задоволений прийомом, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Володимир 02 Липень 2024
Все було добре, роботою лікаря задоволений
Ліана 18 Червень 2024
Прийом гарний, я задоволена, візит влаштував, отримано все, на що розраховували, звертатимемося, в разі потреби, дякую.
Анна 11 Червень 2024
Мені усе сподобалось, лікарка була уважною та професійною, від консультації я отримала бажане, візитом залишилась задоволеною.
Аліна 04 Червень 2024
До лікаря йшла по рекомендаціях, за пів години консультації я дізналася більше ніж за рік. Лікар дуже ясно все пояснила, виявила мою проблему. Я дуже вдячна лікарю