Займається діагностикою та лікуванням хвороб шлунку, кишечнику. Спеціалізується на лікуванні гастриту, панкреатиту, виразковій хворобі кишківника, холециститу. Розробляє для кожного пацієнта індивідуальну схему лікування з урахуванням супутніх патологій.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 21 відгук
Надія 10 Грудень 2024
Лікарка мені сподобалася, все розповіла, пояснила, надала призначення по лікуванню, я задоволена, дякую.
Інна 29 Листопад 2024
Лікарка дуже гарна, втсокваліфікована, консультація мені дуже сподобалася, я задоволена, дякую.
Ирина 26 Листопад 2024
Доктор все рассказала как есть, объяснила все по результатам анализов, я всем довольна
Данило 15 Листопад 2024
Я задоволений візитом, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимуся, в разі потреби, дякую.
Максим 20 Вересень 2024
Лікарка дуже добра людина. Рекомендую
03 Вересень 2024
Лікар дуже хороша людина. Прекрасний та кваліфікований спеціаліст.
Станислав 20 Серпень 2024
На онлайн консультации было все четко, быстро, лаконично, мы долго не разговаривали, все сразу было понятно. Доктор все объяснила что мне нужно делать в данный момент и в дальнейшем. После курса лечения планирую обратиться к доктору на повторную консультацию. Я очень доволен онлайн консультацией
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Маргарита 02 Серпень 2024
Лікарка привітлива, уважна, добра. На мої запитання лікарка відповіла, дослідження УЗД провела ретельно й обережно, дала призначення з лікування та рекомендації по способу життя. Я задоволена візитом
Аркадій 16 Липень 2024
Задоволений прийомом, візит влаштував, зауважень немає, консультація сподобалася, звертатимемося, в разі потреби, дякую.