Одеса
Лікар Гастроентеролог, УЗД-фахівець Хомюк  Лариса  Олегівна на Doc.ua

Відгуки про Хомюк Лариса Олегівна

Лікар другої категорії
Займається діагностикою та лікуванням хвороб шлунку, кишечнику. Спеціалізується на лікуванні гастриту, панкреатиту, виразковій хворобі кишківника, холециститу. Розробляє для кожного пацієнта індивідуальну схему лікування з урахуванням супутніх патологій.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 32 відгуки

Ксенія 18 Березень 2025
Все сподобалося, мені все пояснили, на всі мої запитання я отримала відповіді, все добре, дякую.
Аліна 18 Березень 2025
Дуже все сподобалося на візиті.
Світлана 14 Березень 2025
Візитом повністю задоволена. Лариса Олегівна чудовий і приємний спеціаліст. Провела дуже якісну консультацію.  Все дуже детально і зрозуміло пояснила мені. Дякую.
Лілія 14 Березень 2025
Дуже приємна лікарка, проконсультувала, надала відповіді на всі питання, що цікавили мене, надала рекомендації, і вказала як діяти далі. Візитом повністю задоволена.
Вікторія 28 Лютий 2025
Уважна лікарка, мені все сподобалося, на прийомі, я задоволена, дякую.
Ірина 25 Лютий 2025
Лікарка гарний фахівець, ввічлива. Не призначає нічого зайвого, швидко вияснила в чому є причина.
Ольга 18 Лютий 2025
Лікар мені дуже сподобався. Добре пройшов візит.
Інна 14 Лютий 2025
Прийом відбувся чудово! Лікар дуже приємна в спілкуванні, все пояснила і розповіла  зрозуміло і простими словами, я отримала рекомендації. Лікарю дуже вдячна, все було супер!
Вікторія 24 Січень 2025
Все було чудово, лікар дуже приємна, ми з лікарем дуже гарно поспілкувалися, лікар відповіла на всі мої питання, які мене цікавлять, все зробили, було дуже приємно і комфортно, мені дуже сподобалося
Алина 21 Січень 2025
Спокойно рассказала по узи, что и как есть.
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Одеса