Лікар Невролог Самора Євген Юрійович на Doc.ua

Відгуки про Самора Євген Юрійович

Євген Юрійович - Невролог, рефлексотерапевт, який займається виявленням, профілактикою та лікуванням неврологічних патологій. Спеціалізується на рефлексотерапії. Приймає пацієнтів з болем у шиї та спині, онімінням нижніх кінцівок, панічними атаками та безсонням. Лікує епілепсію, міжхребетні грижі, остеохондроз, невралгію та вегетосудинну дистонію.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 40 відгуків

Тетяна 17 Квітень 2026
На візиті у цього лікаря мені все дуже сподобалося. Лікар все доступно розказав, все розписав, побувала ніби на лекції. Візит пройшов дуже добре. Чудовий лікар, все було прекрасно, залишилася усім задоволена.
Олеся 15 Квітень 2026
Максим 10 Квітень 2026
Марина 18 Березень 2026
Візит до лікаря пройшов хорошо.
Тетяна 12 Березень 2026
Все супер було на візиті. Лікар хороший спеціаліст, нормально мене проконсультував. Все дуже сподобалося.
Сергій 27 Січень 2026
Консультація зі спеціалістом пройшла чудово, прекрасний лікар та прекрасна клініка. Я залишився дуже задоволений консультацією, наразі всі мої питання вирішені, дуже дякую.
Юрій 29 Грудень 2025
Мені сподобався лікар. Чуйний і уважний.
Ганна 18 Грудень 2025
Надія 16 Грудень 2025
Мені все дуже сподобалося на візиті. Лікар гарний, професіонал своєї справи, допоміг мені, я дуже задоволена. Вперше відвідую лікаря, мені порадила пацієнтка, яку він вилікував, я теж буду радити своїм знайомим.
Ольга 10 Грудень 2025
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Одеса