Лікар Кардіолог, Лікар функціональної діагностики Подолян Олена Іллівна на Doc.ua

Відгуки про Подолян Олена Іллівна

Лікар вищої категорії. Досвід роботи за фахом понад 18 років. Являється широкопрофільним фахівцем високого класу.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 22 відгуки

Олег 18 Квітень 2026
Чудово пройшла консультація. Дуже добра лікарка, я радий що потрапив до неї, ще буду відвідувати надалі.
Тетяна 24 Лютий 2026
Лікар грамотна та уважна , хороша людина
Тетяна 10 Лютий 2026
Лікар уважна, візит добре пройшов, я задоволена. Лікар написала поради, призначила лікування.
Алла 17 Січень 2026
Чудовий персонал та лікар в клініці. Не перший раз була всі чуйні , хороші та професійні
Ірина 13 Січень 2026
Гарно пройшов візит у цього лікаря. Лікар приділила багато нам уваги, довго досить нас змогла вислухати, все зробила чітко, провела всі необхідні діагностики, також призначила непогане лікування. Ми залишилися дуже задоволені візитом.
Александр 08 Листопад 2025
Прием у доктора прошел хорошо, к доктору я обращался уже не первый раз, доктор раньше  работала в другой клинике.  Доктора нашел и опять пошел на прием, я доволен приемом
Олег 13 Вересень 2025
Олена 17 Червень 2025
Лікарка добрий фахівець. Рекомендую
Катерина 15 Квітень 2025
Все пройшло добре і комфортно, візитом ми дуже сильно задоволені. Олена Іллінішна дуже грамотна, дуже приємна та дуже уважна лікарка, дійсно професіонал своєї справи.
Вячеслав 18 Березень 2025
Прийом пройшов добре, нам сподобалося. Лікар уважний, все вислухав, вивчив, проаналізував. До лікаря приходили вже на повторний прийом. Лікар професіонал. Ми задоволені лікарем
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Одеса