Одеса
Лікар Подолог Злотя Аліна Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Злотя Аліна Іванівна

Аліна Іванівна володіє методами тейпування в подології, ефективно працює з проблемами грибкових уражень стоп, мозолів, натоптишів, бородавок і врослих нігтів, використовує найсучасніші методики медичного манікюру і педикюру.
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 61 відгук

Катерина 30 Січень 2025
Дуже все сподобалося на візиті, сам візит пройшов доволі нормально.
Наталія 09 Січень 2025
Звернулася до Аліни Іванівни з проблемою, яка дуже мене турбувала. Лікар оглянула та надала дієву пораду, також вона назвала 2 тижні, через які моя болячка мала пройти після лікування. Я дуже задоволена, що все так і трапилось. Дякую Вам Аліна Іванівно. Раджу всім, цього фахівця.
Катерина 11 Жовтень 2024
Доктор предложила несколько вариантов решения вопроса, рассказала о последствиях лечения, посоветовала лекарственные препараты для более щадящего лечения.
Олена 15 Серпень 2024
Лікар нам сподобався, супер все було.
Павло 15 Серпень 2024
Прийом пройшов чудово, лікар компетентний, все зробила швидко і якісно
Галина 09 Серпень 2024
Лікар уважна, прийом відбувся добре, продовжуємо лікування у лікаря, ми задоволені лікарем
Єлизавета 05 Серпень 2024
Лариса 05 Липень 2024
Сподобалось, що процедуру провела безболісно, я почуваюсь набагато краще, буду звертатись до цього подолога й надалі.
05 Липень 2024
Тетяна 24 Червень 2024
Візит пройшов дуже добре. Дуже приємний лікар. Залишилися тільки позитивні відгуки після візиту у даного лікаря.
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 chevron_right

Лікарі поблизу