Лікар спеціалізується на профілактичних оглядах, діагностиці доброякісних і злоякісних новоутворень та лікуванні захворювань молочних залоз. Проводить консервативне та хірургічне лікування при патологіях молочної залози. Огляд перед плануванням вагітності, в тому числі з допомогою ДРВТ (стимуляції, ЕКО і тд), мамопластикою. Лікування проблемних лактацій, лактостазів, маститів. Лікування доброякісною патології грудних залоз у чоловіків.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 13 відгуків
Тетяна 13 Вересень 2025
Тетяна 01 Вересень 2025
Добре відношення до пацієнта, лікар усе пояснив в подробицях, добре враження залишилися
Світлана 24 Липень 2025
Лікар дуже уважний, професійний, все розповів, добре обстежив. Мені сподобалось.
Інна 03 Травень 2025
Була на консультації, дуже мені сподобався лікар. Вадим Вікторович дуже гарний та приємний спеціаліст, провів мені процедуру, все виконував дуже обережно. Я задоволена візитом. Буду звертатись до нього ще.
Євгенія 17 Квітень 2025
Шикарно пройшов візит, все було добре. Вадим Вікторович хороший спеціаліст.
Аліна 15 Березень 2025
Євгенія 22 Лютий 2025
На прийомі все було зроблено швидко, професійно, все добре, дякую.
Елена 11 Лютий 2025
Прием прошел хорошо и спокойно, доктор хорошо провел осмотр, сделал УЗИ, все рассказал, поэтому я осталась довольна, дополнительных вопросов у меня не возникло. Доктор назначил лечение, через три месяца планирую обратиться к доктору на следующий прием
Світлана 03 Лютий 2025
Лікар все доступно пояснює, я задоволена прийомом, звератимуся повторно, дякую.
Наталя 13 Січень 2025
До лікаря зверталася на повторний прийом, лікарем задоволена. Лікар дуже уважний, спокійна людина, на всі мої запитання відповідав, зауважень не було, мені лікар сподобався.