Лікар спеціалізується на ендокринології. Проводить консультативний прийом, огляд, первинну діагностику підбір схеми лікування. Постійно відвідує різні конференції та семінари, підвищує свій рівень знань і навичок
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 9 відгуків
Олена 27 Липень 2024
Анастасія 15 Червень 2024
Хороший лікар, все розказала, написала рекомендації, планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Татьяна 02 Червень 2024
Візитом задоволена, бо отримала від консультації усе, що очікувала, за місяць планую контрольний візит до неї.
Ганна 21 Квітень 2024
Гарна лікарка, надала консультацію у зрозумілому, дохідливому форматі. Візитом задоволена.
Елена 20 Квітень 2024
К доктору обращалась уже второй раз. Доктор назначила лечение, результаты анализов улучшились. Доктор откорректировала схему лечения, все объяснила. Я довольна доктором
Олена 23 Березень 2024
Очень приятная, располагающая к себе врач, визит прошёл быстро - пришла, очень быстро приняла, дала консультацию, назначила нужное лечение. Я осталась очень довольна и в дальнейшем планирую к ней обращаться.
Иванна 09 Березень 2024
Мені сподобалась сама лікарка, як швидко та добре по аналізах визначала що зі мною. Не кожен лікар (скільки я до них ходила) може так. Консультація мені сподобалась.
Інна 10 Лютий 2024
Задоволена клінікою та прийомом, лікарка має необхідний досвід, приємна в спілкуванні, вислухала, надала професійні поради та рекомендації, планую повторний прийом, дуже дякую.
Каролина 23 Вересень 2023
Дуже гарно, дуже комфортно, дуже класно! Мені усе дуже сподобалось.