Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 36 відгуків
Анонім 01 Жовтень 2024
Лкар не достатньо фокусується на пацієнті, відволікався на дзвінки, переривав прийом.
Олександр 13 Серпень 2024
Дуже задоволений клінікою і лікарем, не думав, що є таке обслуговування може бути, планую звертатися повторно, маю вже результати обстежень. Дякую!
Олександр 10 Липень 2024
Лікар перевіряє все добросовісно, в порівнянні з іншими лікарями цей мені більше сподобався, все перевірив та надав рекомендації.
Андрій 23 Травень 2024
Анонімно 10 Травень 2024
Прийом сподобався, хороший лікар
Олена 01 Квітень 2024
Консультація пройшла добре, лікарю подяка.
Віктор 15 Лютий 2024
Кваліфікований лікар, гарний прийом, планую подальше лікування в клініці, дякую.
Направлено до клініки
Віра 07 Лютий 2024
Напередодні була у гінеколога в цій же клініці, залишилась у повному захваті від візиту й сподівалась, що в клініці усі лікарі такі ж! Але виявилось що це зовсім не так! Перше про що запитав лікар, який вік у пацієнтки й дізнавшись що 84 роки, якось гидливо відсунув папери із висновками що ми принесли із собою. Нам був потрібен огляд, на що він заявив, що перш ніж записуватись на консультацію з оглядом, потрібно було запитати, чи взагалі є в нього на чому оглядати. Єдине що лікар зробив на консультації, це взяв за неї оплату. Не дивлячись на дуже позитивний перший наш досвід в клініці, я й сама не піду до них й іншим не радитиму.
Ольга 02 Січень 2024
Все пройшло добре, була консультація та діагностика, я отримала відповіді на свої запитання, дякую.
Тимур 19 Жовтень 2023
Вже не вперше були у лікаря, мені подобається як дає консультації поради, різні рекомендації