Лікар Акушер-гінеколог, Онкогінеколог Максимова Ірина Романівна на Doc.ua

Відгуки про Максимова Ірина Романівна

Провідні напрямки медичної діяльності - консервативна і оперативна гінекологія, онкогінекологія, малоінвазивна хірургія. Відмінно володіє і щодня вдосконалює сучасні навички оперативних і консервативних методик лікування різноманітної гінекологічної патології, лікування та діагностику інфекцій, що передаються статевим шляхом, лікування загрози переривання вагітності, порушень менструального циклу і менопаузи. Займається діагностикою та лікуванням захворювань сечостатевої системи: вагініт, цервіцит, аднексит і т. д .; патологій шийки матки; гормональних порушень: порушення менструального циклу, кровотечі, аменореї, доброякісні об'ємні новоутворення: кісти, фіброміоми і т. д., займається підготовкою та веденням вагітності.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Світлана 08 Липень 2025
Все комфортно було зауважень не має, зручно.Лікар компетентний все пояснила те що мені потрібно було.Все було дуже добре сподобалось
Наталія 18 Березень 2025

Лікарі поблизу