Юрій Леонідович спеціалізується в неврології, вертебрології та мануальній терапії. Практикує ортопедичні корекції методом «короткого важеля», рефлексотерапію, карбоксітерапію, мезотерапію. Проводить паравертебральні, параартикулярні, ілеосакральні, інтраартикулярно-м'язово-фасциальні блокади, блокади трігерніх зон, місць приєднання сухожиль. Також доктор застосовує прес-акупунктуру тригерних зон, м'язово-фасциальних блоків, місць приєднання м'язів, проводить редресації суглобів, м'язово-фасциальні релізи, остеопатичне лікування.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 50 відгуків
Юлія 08 Квітень 2026
Крістофас 17 Березень 2026
Лікар компетентний фахівець. Рекомендую
Марина 17 Лютий 2026
Лікар Юрій Леонідович чуйний та уважний детально підходить до деталей по діагнозу. Хоче що б лікування надало результатів.
Марина 05 Лютий 2026
Лікар дуже турботливий, уважний, дуже багато разів переглядав знімки, щоб докопатися до причини. Мені дуже сподобалось
Павло 19 Січень 2026
Валентина 22 Грудень 2025
Юрій Леонідович просто молодець, чудовий спеціаліст, дуже порядна, скромна та гарна людина. Я дуже задоволена, я літня людина, він мені все доступно та зрозуміло пояснив та надав поради.
Альона 16 Грудень 2025
07 Листопад 2025
Хороший спеціаліст, уважний до всіх деталей
Віктор 21 Жовтень 2025
Все пройшло добре. Я цілком задоволений консультацією Юрій Леонідович абсолютно фаховий спеціаліст, надав мені необхідні рекомендації та назначив додаткові обстеження. Дякую!
Неоніла 10 Липень 2025
Давно не зустрічала таку людяність, яку проявив Юрій Леонідович. Все доступно пояснював, почали обстеження, буду продовжувати лікування