Лікар Проктолог, Хірург Неженцева Юлія Валеріївна на Doc.ua

Відгуки про Неженцева Юлія Валеріївна

Неженцева Юлія Валеріївна — лікар-хірург, проктолог, який спеціалізується на сучасній діагностиці та лікуванні хірургічних і проктологічних захворювань. Проводить амбулаторні та стаціонарні оперативні втручання, володіє малоінвазивними й лапароскопічними методиками. Виконує лікування гриж, новоутворень шкіри та м’яких тканин, гнійно-запальних процесів, захворювань органів черевної порожнини, а також хірургічне й консервативне лікування геморою, анальних тріщин, парапроктитів, свищів та інших проктологічних патологій. Індивідуально підходить до кожного пацієнта, забезпечуючи ефективне лікування та швидке відновлення.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 140 відгуків

Альона 30 Липень 2026
Ольга 28 Травень 2026
Все було дуже швидко і професійно. Лікар одразу назначала лікування, лікар дуже уважна. Прийом сподобався
Анна 27 Травень 2026
Ірина 27 Травень 2026
Мені все сподобалося. Лікар дуже уважно все вислухала, все подивилася, зрозуміло все пояснила, прийом пройшов чудово, я задоволена прийомом. Після лікування, планую звернутися до лікаря на повторний прийом
Марія 18 Травень 2026
Лікар уважна, прийом пройшов добре
Евеліна 18 Травень 2026
Все супер було на візиті, мені консультація сподобалася.
Анонімно 13 Травень 2026
Прийом сподобався. Лікар дуже тактовний, професіонал своєї справи. Я задоволена прийомом
Тетяна 13 Травень 2026
Очень хороший доктор, все очень доходчиво объяснила, очень внимательная. Я довольна визитом к доктору
Тетяна 12 Травень 2026
Лікар дуже конкретно подає інформацію, все було зрозуміло, ввічливо, спокійно. Дуже гарний лікар, мені сподобалася. Виконаю всі рекомендації лікаря і повернуся до лікаря на повторний прийом
Поліна 12 Травень 2026
Лікар професійно провів прийом, розказав все, що я хотіла послухати, дав повну консультацію, призначив лікування. Я задоволена візитом до лікаря
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 11