Лікар Акушер-гінеколог, Гінеколог, Гінеколог-ендокринолог Веренич Вікторія Іванівна на Doc.ua

Відгуки про Веренич Вікторія Іванівна

Вікторія Іванівна - лікар акушер-гінеколог, гінеколог-ендокринолог, який має стаж роботи понад 30 років. Крім лікувальної роботи проводить тренінги для лікарів з питань планування сім’ї, сексуального та репродуктивного здоров’я. Брала участь у створенні національної програми комплексної сексуальної освіти від МОН України.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 96 відгуків

Ксенія 30 Травень 2026
Лікарка дуже тямуча, вислухала скарги, діагноз поставила, допомогла.
Юлія 04 Травень 2026
Оксана 25 Квітень 2026
Лікар дуже уважно мене вислухала, зробила обстеження, дала відповідні рекомендації. Я прийомом дуже задоволена
Катерина 30 Березень 2026
Мені все сподобалось лікар надала гарну консультацію. Все розповіла
Катерина 19 Березень 2026
Лікар дуже уважна та професійна.
Олена 19 Березень 2026
Лікар чудовий Вікторія Іванівна на консультації мені сподобалось .Все було добре
Валерія 25 Лютий 2026
Дуже добре пройшов візит у цього лікаря, все було нормально. Дуже все комфортно було, мені все сподобалося.
Олена 09 Лютий 2026
Чудовий лікар , дуже уважна, допитливий та досвідчений спеціаліст, красива та приємна жінка. Задоволена прийомом , призначенням, спілкуванням та рекомендаціями. Рекомендую.
Ніна 07 Лютий 2026
Мені все сподобалося на візиті. Лікар професіонал своєї справи, уважна, все добре пройшло. Призначила лікування.
Катерина 07 Лютий 2026
Лікар ВІкторія Іванівна дуже хороша. На консультації сподобалось
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10

Лікарі поблизу