Київ
Лікар Дерматолог, Сімейний лікар Демиденко Вікторія Володимирівна на Doc.ua
3.9

Відгуки про Демиденко Вікторія Володимирівна

Лікар займається діагностикою та лікуванням пацієнтів із захворюваннями терапевтичного профілю - ГРВІ, бронхіти, пневмонії, ХОЗЛ, гіпертонічна хвороба, дисліпідемії, цукровий діабет II типу, вегетосудинна дистонія, анемії, виразкова хвороба шлунка та ДПК, ГЕРБ, хол, , цистит, синдром подразненого кишечника, остеохондроз Проводить консультативний прийом із вакцинації. Здійснює консультативні прийоми вдома. Виконує амбулаторні консультативні прийоми у галузі дерматовенерології. Виконує дерматоскопії, ЕКГ та спірографії.
3.9
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуків

Назим 07 Грудень 2024
Дуже сподобався прийом, все було вчасно і гарно. Лікар швидко зрозумів мою ситуацію, одразу зробили знімок. Дуже дякую лікарю за допомогу, все було дуже добре, записався до лікаря на наступний прийом
Направлено до клініки
Василь 24 Жовтень 2024
Не сподобалось відношення лікаря. Без додаткових обстежень та аналізів визначила діагноз, не зважаючи на те що сиділа перед нею доросла людина вона казала такі речі які на голову не налазить. Ми дуже жалкуємо що пішли до цього лікаря.
Олена 20 Червень 2024
Мені все сподобалося, прийом відбувся вчасно, лікар уважний, я задоволена
Вікторія 12 Червень 2024
12 Червень 2024