1994-1997 рр. – Київський медичний університет і Українська Асоціація Народної Медицини, лікувальний факультет
Міжрегіональна академія управління персоналом, факультет психології – магістр психології
Аспірантура в Класичному Приватному університеті, Інститут журналістики та масової комунікації, кафедра практичної психології, спеціальність «Вікова та педагогічна психологія»
Передзахист і захист в Університеті «Крок», спеціальність «Організаційна та економічна психологія»
Кандидат психологічних наук, тема кандидатської роботи: «Психологічні засоби профілактики професійного вигорання держаних службовців законодавчого органу влади»
Гештальт інститут «Теорія і практика гештальт-терапії», психотерапевт в гештальт підході
Київський інститут раціонально-інтуїтивної психотерапії «Я»- программа: «Когнітивно-поведінкова модель у психологічному консультуванні, психотерапевт в когнітивно-поведінковому підході»
Київський інститут раціонально-інтуїтивної психотерапії «Я» – программа: «Основи нейропсихології»