Лікар Андролог, УЗД-фахівець, Уролог Скляр Андрій Миколайович на Doc.ua

Відгуки про Скляр Андрій Миколайович

Досвідчений лікар-уролог, який вже понад 20 років успішно допомагає чоловікам відновити їх чоловіче здоров'я. Здоров'я пацієнтів — найвищий пріоритет у роботі Андрія Миколайовича. Найбільша радість для лікаря — це бачити щасливі очі людини, яка перемогла свою недугу і повернулась до повноцінного життя.
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 83 відгуки

Ігор 08 Травень 2026
Все було чудово на візиті. Лікар Андрій Миколайович вислухав та порадив .Все було професійно мені сподобалось
Михайло 05 Вересень 2025
Лікар дійсно кваліфікований фахівець, у своїй сфері розуміє проблемні питання і може їх вирішити.
Олег 17 Лютий 2022
Михайло 12 Лютий 2022
Павло 10 Лютий 2022
Сподобалось відношення лікаря, гарно розуміється у своїй сфері, все добре пояснив, розповів. Задоволений його роботою
Олександр 10 Січень 2022
На прийомі було комфортно, Андрій Миколайович переймається проблемою, і поглиблено її вивчає. Якщо трапиться, знову потреба уролога, то звертатимуся до нього. Рекомендую.
Олександр 24 Грудень 2021
Лікар дуже позитивна людина, відразу відчувається зв'язок хворого з лікарем. Тлумачний лікар
Руслана 02 Грудень 2021
Роман 26 Жовтень 2021
Лікар дуже гарно ставиться до пацієнтів!
Андрій 05 Жовтень 2021
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9

Лікарі поблизу