Аліна Олександрівна лікар ендокринолог вищої категорії. Спеціалізується на діагностиці та лікуванні захворювань щитовидної залози, цукрового діабету 1 і 2 типу, метаболічного синдрому, ожиріння, гіпоталамічного синдрому, інсулінорезистетності і проводить корекцію харчування при ожирінні. В практиці використовує принципи доказової медицини, посилаючись на міжнародні стандарти та оновлені рекомендації.
Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг
Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків
Тетяна 25 Квітень 2025
Я вперше була у лікаря ендокринолога, мені сподобався прийом. Лікар все розпитала, дала відповіді на всі запитання, надала рекомендації. Я задоволена прийомом у лікаря
Світлана 03 Квітень 2025
У досить комфортній атмосфері пройшов візит. Аліна Олександрівна досить уважна та привітна людина. Професійно виконує свою роботу, було багато досить хороших питань від лікаря. Я повність залишилася задоволена візитом.
Оксана 01 Квітень 2025
Лікарка дуже гарний фахівець.
Ірина 31 Березень 2025
Дуже сподобався лікар, візит пройшов добре.
Олена 28 Березень 2025
Мені все сподобалось. Візитом повністю задоволена. Дуже сподобався професіоналізм лікаря. Аліна Олександрівна справжній професіонал своєї справи, все зрозуміло і доступно пояснила.
Олена 15 Березень 2025
Тільки позитивні враження від консультації. Дуже приємна лікарка. Усе уважно вислухала, пояснила. Прописала дієту та лікування. Працюватимемо
Людмила 28 Лютий 2025
Мені все сподобалося на прийомі і проведення діагностики також, все добре, дякую.
Зінаіда 02 Липень 2024
Дуже сподобалося, дуже класний лікар, дуже гарно поспілкувалися, розписала все як мені треба, знайшли проблему. Зараз будемо йди до її вирішення, прописали мені лікування і дієту, все супер! Я дуже-дуже задоволена візитом до лікаря