Лікар Отоларинголог Волков Олег Робертович на Doc.ua

Відгуки про Волков Олег Робертович

Консультація
Відгук

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгук

Ситуацію виправлено
Дарʼя 20 Травень 2026
Лікар зовсім не працює, не турбується аналізами, лікарю абсолютно байдуже. Прийом взагалі не сподобався, лікар загалі не занурювався в мої проблеми, назначив мені уколи. Я маю медичну освіту і я знаю що це дуже сильні спазмалітичні уколи, які діють на мʼязи. Навіщо мені її колоти в усе тіло, якщо у мене проблема в горлі. З лікарем на цю тему спілкувалася, але лікарю байдуже на все це, він сам собі на думці.
Волков Олег Робертович 21 Травень 2026
Нам дуже шкода, що так сталося. І ми зовсім не байдужі до проблем пацієнтів. Враховуючи дотримання конфіденційності, ми не маємо права публічно коментувати медичні дані. Зі своєї сторони, можемо сказати, що провели аналіз Вашого клінічного випадку із залученням ще одного спеціаліста. Запрошуємо Вас до себе задля повторного огляду та обґрунтованого роз'яснення. Сподіваємося на порозуміння.