Лікар Отоларинголог Панченко Оксана Олександрівна на Doc.ua

Відгуки про Панченко Оксана Олександрівна

Лікар проводить сучасну діагностику патологій ЛОР-органів, лікує консервативним шляхом гострі і хронічні захворювання, спеціалізується на хірургічному лікуванні лор-органів. До лікаря варто звернутися при симптомах фарингіту, тонзиліту, ангіни, синуситу, гаймориту, риніту, отиту, паратонзилярного абсцесу
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 10 відгуків

Владислав 05 Серпень 2020
Наталия 03 Липень 2020
Варавара 26 Червень 2020
Лікаря я знаю вже давно, ще коли лікар працював в іншому місці. Я шукала цього лікаря. Лікар професіонал.
Вера 10 Червень 2020
Аня 29 Травень 2020
Ксения 04 Травень 2020
Ирина 08 Квітень 2020
Знаю доктора давно, всегда помогает.
Юлия 27 Березень 2020
Самир 20 Березень 2020
Очень квалифицированный специалист, обращаемся только к этому доктору. Рекомендую всем, лучше доктора не найти.
Александр 12 Лютий 2020
Оксану Александровна знаем давно, ещё когда первый раз с ребёнком попали к ней на прием с поликлиники. Сегодня был у неё лично. Отличный специалист как для детей так и для взрослых. Да, выписывает дорогие препараты, но эффективные, в итоге при покупке дешёвых аналогов получается даже дороже (уже не раз убедились). Потому берём только то, что врач рекомендует. Рекомендуем!

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ