Київ
Лікар Офтальмолог Гаврилюк Ніна Анатоліївна на Doc.ua

Відгуки про Гаврилюк Ніна Анатоліївна

Лікар другої категорії
Кваліфікований лікар-офтальмолог, спеціалізується на обстеженні, корекції і терапії захворювань очей. Здійснює первинну діагностику і лікування рефракційних, запальних та алергічних захворювань органу зору дорослих та дітей. Надає невідкладну офтальмологічну допомогу при травмі та наявності стороннього тіла в оці. Визначає вид і ступінь порушення рефракції ока у дорослих і дітей. Використовує європейські алгоритми в підборі окулярів, контактних лінз та індивідуальних контактних лінз спеціального призначення. Надає професійну допомогу в підборі окулярів, . Консультує з питань профілактики порушення зору.
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Каріна 06 Лютий 2025
Ніна Анатоліївна дуже компетентний лікар. Візит добре пройшов.
Марія 24 Січень 2025
Лікар професійний, все було чітко, лікар заспокоїла і дала рекомендації, прийом сподобався
check Перевірений пацієнт Онлайн-візит
Микита 20 Грудень 2024
У офтальмолога я буваю рідко і хотів якнайшвидше закрити всі питання - так і сталося! Дякую лікарю Ніні Анатоліївні Гаврилюк за якісну консультацію та підбір окулярів.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ