Лікар Кардіолог Мельниченко Наталія Валентинівна на Doc.ua

Відгуки про Мельниченко Наталія Валентинівна

Основні напрямки роботи лікаря за спеціальністю: діагностика та лікування захворювань серцево-судинної системи, гострих та хронічних станів в кардіологіі, інтенсивна терапія при декомпенсаціі серцевої недостатності, контроль стану хворих з серцевою недостатністю, профілактика декомпенсаціі, після перенесеного інфаркту міокарда, профілактика та лікування судинних ускладнень гіпертонічної хвороби, корекція факторів ризику лікування порушень провідності та ритму серця, функціональна діагностика в кардіології, сучасна антикоагулянтна терапія
Рейтинг лікаря
Відгуки

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря відгуки

Тетяна 12 Травень 2026
Прекрасний лікар, чудова, уважна та турботлива людина. Все супер було на візиті. Лікар приділила стільки часу, скільки й було потрібно.
Валентина 18 Липень 2024
Лікар дуже сподобалася, лікар дуже приємна, я дуже задоволена візитом до лікаря
Олена 08 Березень 2024
Дуже задоволена візитом і лікарем теж. Давно вже знаю цього лікаря, тому все як завжди пройшло прекрасно.

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ