Київ
Лікар Отоларинголог, Хірург Муса Ахмад Муджахед на Doc.ua

Відгуки про Муса Ахмад Муджахед

Лікар-отоларинголог проводить консервативне лікування запальної патології ЛОР-органів в умовах поліклініки; лікування хронічних аденоїдитів, хронічних синуситів, тонзилітів.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 96 відгуків

Інна 11 Квітень 2025
Все пройшло дуже добре, спеціаліст просто чудовий, можу сказати, що він знаходиться дійсно на своєму місці. Ми дуже задоволені візитом, лікар нам дуже допоміг, дякуємо.
Людмила 10 Квітень 2025
Візит пройшов добре. Було максимально комфортно. Дякуємо
Ельміра 01 Квітень 2025
Записалась на консультацію, лікар порадив прооперуватись. Він був настільки переконливим, що я одразу погодилась, не відкладаючи на потім. Мені зробили септопластику, і результат перевершив всі мої очікування. Сьогодні вже зняли сплінти Лікар Ахмад це справжній професіонал своєї справи, істинний майстер хірургії. Тепер я можу повноцінно дихати, що змінює моє життя на краще. Відчуваю себе набагато енергійніше і здоровіше, а сама операція пройшла без ускладнень. Я дуже вдячна лікарю Ахмаду за його професіоналізм, чуйність і талант!
Богдан 06 Березень 2025
Все було добре, лікар провів детальний огляд, консультувався з іншими фахівцями, мені все сподобалося, я задоволени йвізитом, дякую.
Світлана 04 Лютий 2025
На прийомі все пройшло добре, задволені візитом, дякую.
Олексій 26 Січень 2025
Все було чудово на візиті, комфорт і консультація були на найвищому рівні.
Катерина 24 Січень 2025
Кваліфікований лікар, свою роботу виконує чудово. До лікаря зверталися вже не перший раз, як завжди все було добре
Лариса 17 Січень 2025
Хороший лікар, знає свою справу, гарно і зрозуміло все пояснив, огляд був ретельний, ми отримали повноцінну і дуже інформативну консультацію. Прийом сподобався, при потребі будемо звертатися до лікаря ще
Валерія 17 Січень 2025
Прийом у лікаря сподобався, дуже хороша і професійна консультація. Лікар зрозуміло і ясно все пояснив, призначив лікування, зайвого не призначав. З лікарем було приємно спілкуватися, ми задоволені
Олександр 13 Січень 2025
Доктор большой молодец. Знает свою работу, хорошо и быстро меня проверил. Рекомендую
Показати ще 10 Відгукиautorenew
5 6 7 8 9 10 chevron_right

Лікарі поблизу