Київ
Лікар Акушер-гінеколог, Генетик, УЗД-фахівець Криворук  Марія Миколаївна на Doc.ua

Відгуки про Криворук Марія Миколаївна

Марія Миколаївна - фахівець з ультразвукової пренатальної діагностики (проводить УЗД плода на всіх термінах вагітності в нормі та при патології). Лікар генетик в галузі «медицини плода», FMF сертифікована, консультує по результатам комбінованого скринінгу в І та ІІ триместрах вагітності, консультує вагітних з групи середнього та високого ризику по хромосомним аномаліям плода, генетичним синдромам та перинальним ускладненням, пов'язаних з плацентарною дисфункцією (затримка росту плода, прееклампсія, передчасні пологи, тощо). Проводить інвазивну пренатальну діагностику - амніоцентез.
Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 27 відгуків

Віта 14 Травень 2025
Лікар мені дуже сподобався. Наступного разу планую ще раз прийти на візит, саме до цього спеціаліста.
Вікторія 10 Вересень 2024
Взагалі весь прийом від початку й до кінця - ставлення, рекомендації. Абсолютно все сподобалось.
Аліна 29 Квітень 2024
Усе зрозуміло пояснила, та й взагалі, вона гарний лікар.
Направлено до клініки
Примак Дарина 29 Березень 2024
Я записувалась до лікаря гінеколога-ендокринолога, але на консультації, коли в мене щодо гормонів та діагнозу з цим пов’язаного були питання, лікар сказала, що не спеціалізується на цьому, вона більш конструктивно може допомогти у веденні вагітності На жаль, лікар не допомогла та не надала доцільну консультацію
Оксана 04 Лютий 2023
Анастасия 11 Січень 2023
Анастасия 13 Вересень 2022
Юлия 01 Грудень 2021
Татьяна 27 Листопад 2021
Надежда 20 Листопад 2021
1 2 3
Показати ще 10 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ