Лікар Отоларинголог Шукель Іван Владиславович на Doc.ua

Відгуки про Шукель Іван Владиславович

Проводить діагностику захворювань ЛОР-органів: синуситів, ринітів різної етіології, аденоідитів, приглухуватості, фарингітів гострих і хронічних і тонзилітів. Іван Владиславович діагностує і проводить профілактику захворювань голосового апарату і функціональних порушень голосу.
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 13 відгуків

Анастасия 21 Травень 2018
Сергей 29 Грудень 2017
Наталия 28 Листопад 2017
Марина 23 Листопад 2017
Мне все понравилось.
Анна 27 Вересень 2017
Врач внимательный, спокойно все объясняет, сначала все расспрашивает, а потом делает осмотр. Квалификацию трудно оценить , пока не знаю посмотрю как пройдет то, что болело. Клиника на 2-3 балла , очень не понравилось, что назначения пишут на простой бумажке с оторванными концами, (хотябы напечатали уже с названием клиники) в карточку никто не писал, диагноз поставили на словах, а назначение на огрызке -листике отдали.
ОЛЕКСАНДР 11 Липень 2017
Хороший врач, все просто отлично.
Виктория 13 Квітень 2017
Очень приятный доктор, все понятно рассказал и объяснил. Вдруг что буду обращаться
Татьяна 06 Квітень 2017
Доктор качественно посмотрел, выписал назначения, все понравилось.
Андрей 03 Квітень 2017
Врач очень хороший. Шел на контакт, давал разные советы. Он объяснил мне мою ситуацию, мы поговорили. Он все понятно рассказал, посоветовал упражнения и препараты, а не операцию, чего я опасался.
Анастасия 03 Березень 2017
1 2
Показати ще 3 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ