Київ
Лікар Дерматолог, Трихолог, Дерматовенеролог, Дерматохірург Островський Іван Сергійович на Doc.ua

Відгуки про Островський Іван Сергійович

Рейтинг лікаря
Відгуків

Як ми формуємо рейтинг?

• Рейтинг формується з відгуків пацієнтів, кваліфікації, наукового ступеня
  • Негативні випадки обов’язково розглядаються адміністрацією
  • Якщо конфліктну ситуацію врегульовано, негативна оцінка не впливає на рейтинг

Перевірені відгуки про лікаря 13 відгуків

Аміна 23 Травень 2025
Все чудово чітко та ясно було , зрозуміло
Марина 18 Травень 2025
Лікар дуже уважний, чітко відповів на усі наші запитання, приділи багато нам уваги дійсно. Немає абсолютно ніяких питань по роботі лікаря. Наразі проходимо додаткові обстеження, які призначив лікар і продовжуємо лікування. Всім залишилися задоволені на візиті у цього лікаря.
13 Квітень 2025
Нам все дуже сподобалось, Іван Сергійович чудовий спеціаліст і дуже ввічлива людина. Лікар назначив нам лікування, і я вже бачу дуже гарний результат. Дякую, все пройшло чудово.
Світлана 03 Квітень 2025
Володимир 09 Березень 2025
Лікар дуже гарний фахівець.
Аліна 08 Березень 2025
Дуже задоволена консультацією спеціаліста. Все було чітко і по суті, лікар не робив зайвих рекомендацій, без купи непотрібних обстежень зміг поставити правильний діагноз.
Марія 03 Березень 2025
Дуже хороше було обслуговування. На мою думку, лікар професійний, лікар зразу чітко і ясно відповів на наше питання, описав проблему. Ми задоволені лікарем
Платон 22 Грудень 2024
Лікар уважний, прийом пройшов добре, ми задоволені
Констянтин 10 Грудень 2024
Лікар мені дуже сподобався, як класний та хороший спеціаліст. Візит пройшов просто чудово.
Валентина 14 Листопад 2024
Чудово поспілкувалися з лікарем стосовно моєї проблеми. Лікар чудово надав всі необхідні рекомендації. Загалом візит мені дуже сподобався.
1 2
Показати ще 3 Відгукиautorenew

Лікарі поблизу

Всі лікарі Київ